ALAPLI HABERLERİ

KARŞIYAKA ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ FOTOĞRAF SERGİSİNİ GEZDİ

16 Kasım 2016
1.087 kez görüntülendi

KARŞIYAKA ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ FOTOĞRAF SERGİSİNİ GEZDİ

Alaplı Karşıyaka Ortaokul öğrencileri, Kredi Yurtlar Kurumu Alaplı Yurt Müdürlüğü “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri” konulu fotoğraf sergisini gezdi.

 

Yurt Müdürü Erhan Yavaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz destanını anlatan “15 Temmuz Şehitleri” konulu resim sergisi açtıklarını söyledi.

Kredi yurtlar kurumu Alaplı yurt müdürlüğünde 15 Temmuz destanını anlatan “15 Temmuz Şehitleri” konulu resim sergisinde yurtta kalan üniversite öğrencileri Karşıyaka ilkokulundan misafir ettikleri minik kardeşlerine 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananları anlattılar.

Yurt Müdürü Erhan YAVAŞ, “Bu memlekete, millete kumpas kuranlar, darbe yapmaya kalkanlar boylarının ölçülerini almışlardır. Bir daha da böyle bir şey yapmaya cesaret edemeyeceklerdir.15 Temmuz destanını anlatan bu fotoğraflar hepimizin hafızalarına kazındı. Bunları gelecek nesillere aktarmalıyız.Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum.” diye konuştu.

Karşıyaka Ortaokulu Müdürü Muhammet TÜRKOĞLU “Kredi yurtlar kurumunun katkılarıyla açılan bu resim sergisinde üniversite öğrencileri öğrencilerimize 15 Temmuzda ülkemizi parçalamaya kalkışan hainlere karşı verilen mücadele esnasındaki milletimizin destansı öyküsünü anlattılar. Serginin gelecekte bunlardan ibret alacak çocuklarımız için hayırlı ve örnek olmasını diliyorum. Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

temmuz şehit

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz