ALAPLI HABERLERİ

KASIMLI İLKÖĞRETİM KURUMUNA SAHA ZİYARETİ YAPILDI

15 Şubat 2013
540 kez görüntülendi

KASIMLI İLKÖĞRETİM KURUMUNA SAHA ZİYARETİ YAPILDI

Kasımlı İlköğretim kurumları yılın en iyi eğitim kurumu ödülüne aday oldu. Komisyon okulu yerinde görmek için saha incelemesine geldi. 

Kasımlı İlkokulu ve Ortaokuluna  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kahya başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Zonguldak İl TKY Formatörü ve değerlendiricisi Burcu Kılıç,TKY değerlendiricileri, Nursel Yıldırım,Murat Kara ‘dan oluşan heyet saha ziyaretinde bulundular.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Şube Müdür Salih Dirican ‘da ilden gelen heyete refakat ettiler.Okulun eğitim kadrosu ile beraber okulun bölümleri gezilerek yerinde inceleme yapıldı.Okul genelinde yapılan incelemenin ardından okul kütüphanesine geçilerek okulun 10 dakikalık bir tanıtım sunusu izlendi.

Okul Müdürü Erdal Yılmaz,okul hakkında,okulun bulunduğu çevre ve kalite süreci hakkında kısa bilgi verdi.Eğitim kadrosuna ve gelmiş geçmiş eğitim kadrosuna teşekkür etti.Okul kütüphanesindeki sunumu,okula destek veren Köy Muhtarı orhan Yener,Dernek Başkanı, Okul Aile birliği  Başkanı,Kooperatif  Başkanı gibi diğer paydaşlar tarafından da izlendi İl Milli Eğitim Şube Müdürü   Ercan Kahya, kurumla ilgili değerlendirme yaparken;sıcak bir ev ortamı izlenimi gördüklerini,kurum kültürünün yerleştiğini,okuldaki ekip çalışmasının varlığına dikkat çekerek bu sürece katkı veren okulun eğitim kadrosuna,öğrenci ve velilere STK’lara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran Kasımlı’daki çalışmaları takdir ettiğini ifade ederek kalitenin her zaman vazgeçilmez olduğunu belirterek öğrenciye verilen eğitimin davranış olarak günlük hayata yansımasının güzel olduğunu belirterek Kasımlı’nın bu konuda çok mesafe aldığını belirtti.

Zonguldak iline bütün ilçelerden gelen kurum raporları değerlendirildikten sonra Zonguldak’ın en iyi eğitim Kurumu resmi olarak açıklanacak. Değerlendirme MEB Personel Genel Müdürlüğü  Yönetimi Değerlendirme ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan  “Eğitimde Kalite Ödülü El Kitabı”nda açıklanan kriterler ve “Puanlama Matrisleri” kullanılarak yapılacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz