ALAPLI HABERLERİ

KASIMLI OKULUNA SAHA ZİYARETİ

6 Mayıs 2013
1.077 kez görüntülendi

KASIMLI OKULUNA SAHA ZİYARETİ

Alaplı Kasımlı ilköğretim Kurumuna saha ziyaretini  bakanlık yetkilileri yarın( Salı) günü yapacak.

 

Bakanlık Değerlendiricileri ile il kalite temsilcilerden oluşturulan komisyonlarca 18-27 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda okul/kurum kategorisinde 10, ekip kategorisinde 10 okul/kurum saha ziyaretine kalmıştı

Söz konusu okul ve kurumlara nisan ve mayıs aylarında saha ziyaretleri yapılmaya başlandı.

Saha ziyaretleri kapsamında okullara verilecek puan ile ilk üçe giren okul ve kurumlara ödül verilecek. Finalist okullara ise teşvik ödülü verilmesi öngörülüyor.

Ödüller, 10 Haziran’da Ankara’da Başkent Öğretmevi’nde düzenlenecek, ‘Okullarda TKY Uygulamaları Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni’nde sahiplerine sunulacak.

Saha ziyaretleri, ödüle esas olan çalışmaların bizzat yerinde görülmesi amacıyla yapılacak. Ödül başvuru raporlarında anlatılanların saha ziyaretinde görülüp incelenmesi sonucunda yapılacak değerlendirme ile raporlara tekrar puan verilecek. Bu puanlar esas alınarak okul/kurum ve ekip kategorilerinde birincilik, ikincilik, üçüncülük ve teşvik ödülleri alacaklar belirlenecek.

Yılın en kaliteli okulları adayları şunlar: “Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi (Ankara/Çankaya), Hanım Ömer Çağıran İlköğretim Okulu (Antalya/Muratpaşa), Atatürk İlkokulu (Balıkesir/Ayvalık), TOKİ Ortaokulu (Bartın/Merkez),Tiryaki Hasan Paşa İlköğretim Okulu (İstanbul/Bağcılar),Derviş Güneş İlköğretim Okulu (Kayseri/Talas), Suphi Öner Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu (Mersin/Yenişehir), Özel Çağlayan İlkokulu/Ortaokulu (Şanlıurfa/Merkez), Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi (Tokat/Merkez),Kasımlı İlköğretim Okulu (Zonguldak/Alaplı)”

Yılın en kaliteli ekibi adayları şunları; “Mevlana Ortaokulu (Adıyaman/Kahta),İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Antalya/Merkez), Aşağı Yakacık İlköğretim Okulu (Aydın/Nazilli), Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (İstanbul/Tuzla), Yavru Vatan Anaokulu (Kayseri/Talas), Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu (Manisa/Merkez), Tarsus Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu (Mersin/Tarsus),Muş Anadolu İmam Hatip Lisesi (Muş/Merkez), Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (Tokat/Merkez), Ormanlı İlkokulu/Ortaokulu (Zonguldak/Ereğli)”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz