ALAPLI HABERLERİ

KASIMLI OKULUNDA MEZUNİYET ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

18 Haziran 2013
854 kez görüntülendi

KASIMLI OKULUNDA MEZUNİYET ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde Türkiye ikincisi olan Alaplı Kasımlı  ilk ve ortaokulunda şölen gibi mezuniyet gecesi düzenlendi.

Okul Bahçesinde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Kasımlı İlk ve Ortaokulu  Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, “Güvendiğiniz inandığınız bu kurum önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda hem ilimizi hem de ilçemizi başarıyla temsil etmiş bundan sonrada bu başarısı devam ettirecektir. Okulumuz TKY  yılın kaliteli kurumu dalında Türkiye ikincisi olmuştur .  Kasımlı İlköğretim Okulunun İl ve Türkiye genelinde elde ettiği başarılara destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kaliteyi ve başarının asla tesadüf olmadığını söylüyoruz. Okulumuzda fiziki iyileştirmeler sosyal ve sporsal etkinlikler, akademik başarılar. Her yıl aldığımız ödüllerle tescillenmiştir. Bu durum velimize öğrencimize gurur vermektedir” dedi.

Mezuniyet töreninde okul birincisi Batınay Bars Özcan, ikinci Erkan Yenilmez ve üçüncü Dursun Tutuş’a plaket ve hediyeleri Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç tarafından verildi Minik öğrencilerin sunduğu halkoyunları ve dans gösterileri büyük alkış alırken, geliri okul yararında harcanmak üzere açık artırma usulü koç satışı yapıldı. Açık artırmanın sonun da 3Bin 500  Lira veren Birlik makine sahibi  işadamı Aydın Semerci koçun sahibi oldu, . Törenin sonunda   bisikletlerin  çamaşır makinası suni gübre  gibi çeşitli  eşyaların bulunduğu 739  çeşit hediyenin yer aldığı çekiliş yapıldı.

İlk Çekilişi yapan Kaymakam Yıldıray Malğaç  15 nolu bilete bisiklet çıktığını söyledi.

Hediye çıkan Aydın Semerci  bisikleti oklu birincisi olan Batınay Bars Özcan’a bisikleti hediye etti.

Törene,  alaplı  Kaymakamı Yıldıray Malğaç , Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran,  Emniyet müdürü  İsmail Baş, Ereğli Milli Eğitim müdürü  Naci Kılıç, İl Genel Meclisi üyesi Temel Uslu  Ak Parti ve CHP  ilçe başkanları Belediye Meclis üyeleri, Alaplı Kızılay Derneği Başkanı Hayri Yiğit ,okul müdürleri öğretmenler  ve çok sayıda davetli katıldı.

.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz