ALAPLI HABERLERİ

KASIMLI OKULUNDAN KAN BAĞIŞI

26 Mayıs 2013
579 kez görüntülendi

KASIMLI OKULUNDAN KAN BAĞIŞI

Alaplı’da Kızılay Kan Merkezi, Kızılay Alaplı Şube Başkanlığı ve Kasımlı İlköğretim Okulu işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kan bağışı kampanyası ile ilgili bilgiler veren Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, okul olarak sosyal sorumluluk kapsamında toplum hizmeti olarak bu çalışmayı yaptıklarını belirtti. Zonguldak Kızılay Kan Merkezi, Kızılay Alaplı Şube Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiklerini belirten Yılmaz, “Bölgemizdeki köy muhtarlarımız, köy imamlarımız, velilerimiz, eğitimcilerimiz toplum hizmeti olarak bu çalışmaya destek verdiler. Havanın bugün sıcak olması ve bize bağlı köyün birinde düğün olması katılımı azalttı. Yine de  velilerimiz  ve halkımız kan bağışına  duyarlılığını göstermiştir. Bayan velilerimizin de bir çoğunun kan sayımları düşük çıktığından kan veremediler” dedi.

Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit de, “Bu yıl Alaplı ilçesinde Kasımlı İlköğretim Okulu’nda  öğretim yılının  en son kan bağışını yaptık.

Okulumuz öğretmenleri ve idarecileri çok güzel çalışmışlar. Bu anlamda okul öğretmen ve idarecilerine, velilerine, kan bağışında bulunan Kızılay gönüllülerine ve Kan Merkezi görevlilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu

ALBUM ADI KASIMLI OKULU KAN BAĞIŞI, Fotograf Mustafa Kanca on 5/26/2013 (51 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz