ALAPLI HABERLERİ

KASIMLI OKULU ÇEVRE İÇİN YÜRÜDÜ

24 Mayıs 2013
607 kez görüntülendi

KASIMLI OKULU ÇEVRE İÇİN YÜRÜDÜ

Alaplı’da, öğrenciler çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

Karşıyaka Mahallesinde başlayan yürüyüşte, Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu öğrencileri, sloganlar atarak bir süre yürüdü.

Okul müdürü Erdal Yılmaz, Merkez Cami önünde son bulan yürüyüşün ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, uluslararası alanda düzenlenen Eko-Okul Çevre Eğitim Programı’nın üyesi olduklarını söyledi.

Öğrencilerle birlikte çevre bilincini geliştirmek ve büyüklerin dikkatini çekmek için yaklaşık 3 yıldır yürüyüşü düzenlediklerini ifade eden Yılmaz, “İlk 2 yıl okulumuzda çöp atık geri dönüşüm temalı çalışmıştık. Bu yılda su temalı bir çalışma yapıyoruz. Eko-Okul programını Zonguldak’ta yaygınlaşmasını istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu da Kasımlı İlköğretim Okulunun her zaman ses getirecek etkinliklere imza attığını kaydetti.

Çevre yürüyüşüne Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, CHP Alaplı ilçe Başkanı aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Nuri Tekin, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Uysal, Belediye birim amirleri, muhtarlar ,servis şoförleri ve veliler  de  destek verdi.

ALBUM ADI kasımlı çevre yürüyüşü, Fotograf Mustafa Kanca on 5/24/2013 (95 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA



 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz