ALAPLI HABERLERİ

KASIMLI ORTAOKULU İL ŞAMPİYONU OLDU

14 Mart 2016
3.420 kez görüntülendi

KASIMLI ORTAOKULU İL ŞAMPİYONU OLDU

Alaplı ilçesi Kasımlı Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol takımı ilçe müsabakalarının ardında ilde de tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu.

Kasımlı Ortaokulu ,okullar arası voleybol müsabakalarında Alaplı İlçesinde yapılan bütün müsabakaları 2-0’lık sonuçlarla kazanarak İlçe Birincisi olarak Zonguldak İl merkezindeki müsabakalarda Alaplı’yı temsil etme hakkı kazanmıştı.

Zonguldak İl merkezinde yapılan müsabakalarda bütün rakiplerini 2-0’lık sonuçlarla geçerek il şampiyonu odular. Çaycuma Cumhuriyet Ortaokulu’nu,Kdz Ereğli Utku Koleji’ni yenerek yarı finale yükseldiler.Yarı finalde Gökçebey Karapınar Ortaokulu’nu geçerek finalde Kdz Ereğli Nurdan Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu’nu aynı skorla yenerek finalin galibi oldular.

Alaplı Kasımlı Ortaokulu Müdürü Erdal Yılmaz, öğrencilerini kutladığını belirterek, “ Küçük Kızlar Voleybol takımımız daha önce ilçedeki tüm rakiplerini 2-0’ lık sonuçlarla mağlup ederek birinci olmasının ardından ilçemizi Zonguldak’ta başarı ile temsil ederek tüm rakiplerini yenerek il şampiyonu olmuştur.Küçücük bedenleri,kocaman yürekleri olan,kaya diplerinde açan çiğdemlere benzetilen bu çocuklarımızı, göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyor, öğrencilerimizi çok büyük özveri ve fedakarlıklarla müsabakalara hazırlayan çalıştıran, onlara rehberlik eden Müdür Yardımcısı Bahattin Duman´a ve Beden Eğitimi Öğretmeni Pınar Aybatan´a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

kasımlı

 

Yorumlar

  1. Murat UYAR dedi ki:

    Başta sayın müdür bey Erdal YILMAZ ve müdür yardımcısı Bahattin DUMAN ı ve emeği geçen öğretmen ve personeli tebrik eder bölgede de başarılar dilerim.

Yorum Yaz