ALAPLI HABERLERİ

KAVAKDERE CAMİ ÇEVRESİNDE GÜZELLEŞTİRME

30 Ocak 2014
605 kez görüntülendi

KAVAKDERE CAMİ ÇEVRESİNDE GÜZELLEŞTİRME

Kdz.Ereğli’ye bağlı  Kıyıcak Köyü Kavak Dere mahallesinde  cami çevresinde düzenleme  çalışmaları başladı.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı tarafından ve Muhtar Şükrü KILIÇ katkılarıyla cami etrafında çevre düzenlemeleri  başlandı.Ereğli Belediyesine ait bir dozer ile cami etrafı genişletiliyor. Aldığımız bilgiye göre  ek olarak bir lojman düşünülüyor ayrıca bir oturma ve dinlenme alanı da yapılacak.

Mahalle sakinleri ve cami görevlisi Naci ÇİV ” Başta Belediye Başkanımız Sayın Halil POSBIYIK  olmak üzere emeği geçen herkese, çalışanlara çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Bundan önce yine Kıyıcak köyü hakkında yapmış olduğumuz haberde  yolcu duraklarının viran halde olduğunu ve mahalle  sakinlerinin  Halk otobüsü seferi  istediklerini belirtmiştik.

Cami haberi için mahalleye gittiğimizde durakların yenilendiğini ve otobüs seferlerinin de yakında başlayacağının yetkililerce bildirildiği bilgisini de mahalle sakinlerinden aldık.

Ayrıca mahalle muhtarı Şükrü KILIÇ’dan aldığımız bilgiye göre ” Mahallemizin  çöp konteynırları konuldu ve düzenli bir şekilde çöpler alınmaktadır.Mahallemizdeki asfalt tamirleri yapıldı ve  mahalle aralarına hız kesiciler konuldu.Bu hizmetlerden  dolayı  Belediye Başkanımız Sayın Halil POSBIYIK ‘a  mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz