ALAPLI HABERLERİ

KAYINPEDERİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN AYŞE GÜNAY TOPRAĞA VERİLDİ

12 Şubat 2013
1.339 kez görüntülendi

KAYINPEDERİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN AYŞE GÜNAY TOPRAĞA VERİLDİ

Alaplı ilçesi Hasanlı köyü Çamcılar mahallesinde  kayınpederinin tabancayla ateş ederek öldürdüğü Ayşe Günay’ıncenazesi toprağa verildi.

Dün akşam kayın pederinin evde odasına girip ateş ederek öldürdüğü Ayşe Günay’ın (34) cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi sonrası yakınları tarafından alınarak Yeşilyurt köyündeki baba ocağına götürüldü.

Günay’ın babası ve Yeşilyurt köyü muhtarı Ali Haydar Özmen’in evinin önünde taziyeleri kabul etmesinin ardından dua edildi.

Daha sonra Günay’ın cenazesi, yaklaşık 1 kilometre omuzlarda taşınarak Yeşilyurt Camisi’ne getirildi. Cenaze törenine kadının yakınlarının yanı sıra Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Cenaze namazını Alaplı müftüsü Mehmet Bektaş kıldırdı. Cenaze namazına çok sayıda insan katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Günay’ın cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi.

Kadının yakınlarının güçlükle sakinleştirildiği cenaze töreni sırasında jandarmanın geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

-Zanlı Adliye’de-

Dün yaşanan olayda Çamcılar köyündeki evinde gelininin odasına girip kurusıkıdan bozma tabancayla ateş ederek kadını öldüren, 7 yaşındaki torunu ve oğlu Fahrettin’i yaralayan E.G’nin (68), jandarmadaki sorgusu tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen katil zanlısının savcılıkça sorgulamasının devam ettiği belirtildi.

Zanlının bir süredir gelini ve oğluyla problemler yaşadığı, aynı evde yaşamalarına karşın yemeklerini bile ayrı yedikleri iddia edildi.

Bu arada, Ereğli Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Fahrettin Günay’ın durumun ağır olduğu, yaralanan çocuğunun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi

“Yeşilyurt Köyü Muhtarının Kızı Ayşe Günay Kayınpederi tarafından vuruldu”

ALBUM ADI AYŞE GÜNAY’IN CENAZESİ, Fotograf Mustafa Kanca on 2/12/2013 (84 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

  1. sezer dedi ki:

    böyle fedakar müslümanların varlığını bilmek çok güzel

  2. ibrahim ucar dedi ki:

    allah rahmet eylesin mekanin cenlet olsun ayse kardesim.allah annene babana eyüp peygamber sabri wersin.haydar abi basiniz sag olsun.

Yorum Yaz