ALAPLI HABERLERİ

KAYMAKAM ÇAĞLAR ALAPLI’YA VEDA ETTİ

16 Aralık 2016
891 kez görüntülendi

KAYMAKAM ÇAĞLAR ALAPLI’YA VEDA ETTİ

2 yıl 2 ay Alaplı’da görev yaptıktan sonra İç İşleri Bakanlığı’nın ‘Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi’ ile Bigadiç Kaymakamlığına atanan Kaymakam Çağlar Alaplı’ya veda etti


Bigadiç Kaymakamlığına atanan Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, yüzlerce aracın katıldığı konvoyla ilçe sınırına kadar uğurlandı. İlçede 2,5 yıl görev yapan Çağlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gençer, Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Bülent Ecevit Üniversitesi Meslek Yüksek Okul Müdürü Rıfkı Henden, Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, İlçe Milli eğitim Müdürü Cevat Çevik, İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş tarafından yeni görev yerine uğurlandı.

Veda yemeği düzenlendi
Alaplı ilçesinde Dere Alabalık tesislerinde  düzenlenen veda yemeğinde konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Çağlar’ın görev yaptığı süre içinde Alaplı için var gücüyle çalıştığını söyledi. Belediye birçok konuda hizmetleri olduğunu ifade eden Tekin, “Herkes için elinden geleni yaptı. Bir vatandaşımız Kaymakamımızın yanına gittiğinde anında elinden ne geliyorsa yapmaya çalıştı. Alaplı’ya ve Belediyemize çok hizmetleri oldu. 2 sene 2 ay gibi bir sürede tüm ilçenin sevgisini kazandı. Öncelikle insan evladıydı, daha sonra Alaplı’ya devletin gücünü gösterdi. Ben kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Ben birçok Kaymakam ile çalıştım hepsi değerliydi ama bu Kaymakamımız çok daha değerliydi. Bütün muhtarlara elinden gelen yardımı yaparak hepsine eşit davrandı. Bu akşam burada görüldüğü gibi hiçbir muhtarımızın onu yalnız bırakmadı” diye konuştu.
Kaymakam Çağlar da “Ben tüm kardeşlerimize, dostlara, muhtarlarımızdan, müdürlerimize ve memur kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Burada çalışmaktan dolayı keyif aldım. Köylere gittiğimizde şunu ifade etmeye çalıştım. ’İman etmeyince cennete gidemezsiniz.’ Birbirimizi sevmedikçe iman etmiş olamayız. Birbirimizi sevelim sıkıntılar olabilir problemler olabilir önemli olan dostluktur” dedi.
Konuşmaların ardından Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve diğer sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından günün anısına Kaymakam Altuğ Çağlar’a çeşitli hediyeler verildi. Çağlar’a ayrıca plaket takdim edildi. Veda yemeğine katılan daire müdürleri de Kaymakam Altuğ Çağlar’a teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz