ALAPLI HABERLERİ

KAYMAKAM MESAJ YAYINLADI

9 Kasım 2016
729 kez görüntülendi

KAYMAKAM MESAJ YAYINLADI

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar  Atatürk’ün ölüm yıldönümü için mesaj yayınladı.Mesajında şöyle dedi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yapmış olduğu mücadele ile Türk Milletinin kaderini ve tarihin akışını değiştirmiştir. Milletimiz Büyük Komutan önderliğinde, tüm imkansızlıklara rağmen, çok ağır bedeller ödeyerek, dünya tarihinin en başarılı mücadelesi ile bağımsızlığını kazanmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün zekası, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası ve olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni yükselttiği nokta ile güçlü bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.

Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Kurtuluş Savaşı ile Türk Milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 78. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

altuğ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz