ALAPLI HABERLERİ

KAYMAKAM OĞLUNU KARTALIM DİYE SEVİYORMUŞ

6 Aralık 2012
569 kez görüntülendi

KAYMAKAM OĞLUNU KARTALIM DİYE SEVİYORMUŞ

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç Beşiktaşlı olan oğlunu aslanım diye sevemediğini artık Kartalım diye sevdiğini söyleyerek yönetim kurulu üyelerini kahkahaya boğdu

Alaplı  Kaymakam Yıldıray Malğaç, Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’ne iadeyi ziyarette bulundu. Beşiktaş taraftarı olan Kaymakam Malğaç’a ziyarette dernek üyelik kartı da teslim edildi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği yönetimine iadeyi ziyarette bulundu. Kaymakam Malğaç’ı dernek başkanı Tarkan Adik ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi bir sohbet ortamında konuşan  Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Beşiktaşlı olan oğlunu aslanım diye sevemediğini artık Kartalım diye sevdiğini söyleyerek yönetim kurulu üyelerini kahkahaya boğdu. Malğaç konuşmasında dernek çalışmalarını takdirle izlediğini ve takip ettiğini de söyledi.

Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Bakanı Tarkan Adik ise ziyarette dernek faaliyetlerinden söz etti. Sohbetin ardından bir süre önce Karadeniz Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’ne üye olan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ın taraftar kartını dernek başkanı Tarkan Adik teslim etti. Kaymakam Malğaç daha sonra derneği gezdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz