ALAPLI HABERLERİ

KAYMAKAMDAN BAYRAM GÖRÜŞLERİ

30 Ekim 2012
616 kez görüntülendi

KAYMAKAMDAN BAYRAM  GÖRÜŞLERİ

Alaplı Kaymakmı Yıldıray Malğaç bayramların değerlendirmesini yaptı

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, “Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı İlçemizde çok güzel bir birliktelik sağladı” dedi.

Malğaç, yaptığı açıklamada, çocuklarımız, gençlerimiz ve büyüklerimiz Cumhuriyetimizin kazanımlarını coşkuyla geçirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

2 bayramda da  İlçede her hangi bir olayın meydana gelmediğini ifade eden Malğaç, şunları söyledi;

“Alaplı’da kurban bayramı ve ardından gelen 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutladık. Kurban bayramında ilçemizde büyük bir coşku vardı. Alaplı’da gördüğümüz güzel bir uygulamayı bizzat giderek kendimizde yaşadık. Köylerde bayramlaşmalara katılarak köylerdeki bayramlaşmanın ne kadar güzel ortamlarda geçtiğini gördük. Herkes büyüklerini, ailelerini, arkadaşlarını ziyaret ortamı sağlayarak dostlukların ve paylaşmasının devam ettiğini gördük. Bu İlçemiz için birlik, beraberlik adına güzel bir yansıma olduğunu düşünüyorum.  Kurban bayramında İlçemizde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı.

Cumhuriyet Bayramımız ise, 28 Ekim Pazar günü anıta çelenklerin konuşulmasıyla başladı. Cumhuriyet Bayramında şölen düzenledik. Burada Ankara Mamak Belediyesi  AFEM halk oyunları ekipleri gelerek gösterilerini sundu. Konser oldu. Kemal Aslancan konseri ilgi ile izlendi.Coşku güzeldi. Çocuklarımız ve gençlerimiz, büyüklerimiz Cumhuriyetimizin kazanımlarını bu coşkuyla geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. İlçemizde her iki bayramımız çok güzel birliktelikle sağlandı. Ben destek veren herkese çok teşekkür ediyorum”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz