ALAPLI HABERLERİ

KAYMAKAMI ZİYARET ETTİLER

20 Ocak 2015
679 kez görüntülendi

KAYMAKAMI ZİYARET ETTİLER

Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Muhammet Alper Akbaş, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Muhammet Alper Akbaş, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre önce ilçeye atanarak göreve başlayan Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Muhammet Alper Akbaş, yaptıkları çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Vakıf olarak öğrencilere yönelik kurslar ve seminerler düzenlediklerini belirten Akbaş, “Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Muhammet Alper Akbaş, “Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak ilçemizdeki maddi durumları iyi olmayan ve ortaokul, lise ve üniversite düzeyindeki öğrencilerimize yönelik temel dersler noktasında ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Geleceğimiz olan gençlerin eğitimi için elimizden gelen desteği gösteriyoruz. Bunun yanı sıra gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak noktasında seminerler veriyoruz. Ayrıca Kuran dersleri de veriyoruz” dedi.
Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar’ da Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Muhammet Alper Akbaş, beraberinde yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
İlçeye dışarıdan gelen öğrencilere karşı hoşgörülü ve yardımcı olunmasını isteyen Çağlar,” Öncelikle ziyaretinizden dolayı son derece memnunluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Çalışmalarınız oldukça güzel, maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin eğitimlerine destek olmanız ve gençlerimizi kötü alışkanlıklarsan korumak adına vermiş olduğunuz seminerler memnunluk verici bir durum, sizlerden ricam ilçemize dışarıdan gelen öğrencilere yardımcı olmanız,onlara karşı hoşgörülü olmanızdır. Bu konuda üzerinize düşen görevi yerine getireceğinizden hiç kuşkum yok. Ben size çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz