ALAPLI HABERLERİ

KEMAL ÇAM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

3 Mart 2017
985 kez görüntülendi

KEMAL ÇAM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çam, Oda binasında yoğun katılımla gerçekleştirdiği toplantıda Alaplı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.

Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 10 yılı aşkın bir süredir başarı ile Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Kemal Çam, oda hizmet binasında onlarca üyenin hazır olduğu basın toplantısında düzenlediği resmen Alaplı Esnaf ve Sanatkârlar kooperatifi Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Çam yaptığı konuşmada; “Esnaf kefalet odası ile Esnaf Sakatlarlar ve Şoförler Odası etle tırnak gibi bir birinden ayrılmazlar. Türkiye genelinde Esnaf kefalet Odası başkanlarının yüzde 95’i ya Şoförler yada Esnaf Sanatkarlar Odası başkanlarından oluşmaktadır. Bununda sebebi Esnaf kefalet Odasının üyeleri kendi üyelerimiz olduğundandır. Esnaf kefalet Odasındaki üyelerin sıkıntılarını dertlerini dinleyen, bilen ve birebir yaşayan Esnaf sanatlar ve Şoförler Odası başkanıdır.  Bu güne kadar ulaşan şikayetler göz önüne alındığında, bölge birlik başkanlarıyla ve esnaf odası başkanlarıyla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Alaplı esnafına bu güne kadar kullandırılan kredilerin daha yüksek bazda ve daha kolay şekilde sağlanması noktasında yapacağımız için her iki odanın üyelerinin talepleri doğrultusunda Esnaf kefalet Odası Başkanlığına Allah’ın izniyle ve ekibimizle birlikte aday olduk yola çıktık. 12 yıldır başkanlığını yaptığım şoförler Odası çıtayı sürekli yükseltmek için çaba sarf ettik ve odamızı Türkiye’de belli bir noktaya taşıdık. Allah’ın izniyle ve siz üyelerimizin teveccühüyle Esnaf Kefalet Odası başkanlığı görevine seçilirsem, Şoförler Odasında yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarımızın daha fazlasını ekibimizle birlikte orada da gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm üyelerimize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

12 Mart Pazar günü yapılacak olan Alaplı Esnaf ve Kefalet Kooperatifi seçimler i için adaylığını deklare eden Çam’ın gerçekleşecek olan genel kurulda kazanma şansının oldukça yüksek olduğu öğrenildi. Toplantıya basın mensuplarıyla birlikte Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ve üyeler katıldı. Toplantı sonunda toplu fotoğraf çekildi.

çam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz