ALAPLI HABERLERİ

KENDİSİNDEN SONRA GELECEK GÖREVLİ İÇİN LOJMAN YAPTIRIYOR

12 Nisan 2015
544 kez görüntülendi

KENDİSİNDEN SONRA GELECEK GÖREVLİ İÇİN LOJMAN YAPTIRIYOR

Alaplı Bektaşlı Köyü Merkez Cami imam Hatibi Adem Uzun kendisinden sonra gelecek olan din görevlisi için lojman yaptırıyor.

Uzun yıllar kendi köyünde çalışan Adem Uzun, bu yıl rotasyona tabi olduğu için yerine gelecek olan din görevlisi için köylülerle beraber lojman yaptırıyor.

Adem Uzun bu yıl rotasyona tabi olduğumdan yerime gelecek olan din görevlisinin kalacağı lojman yoktu. Ben aynı köyden olduğum için buzamana kadar lojmana ihtiyaç olmamıştı. Köylülerle konuşarak lojman yapmaya karar verdik. 110 metrekarelik 2 oda bir salonu olan çok güzel bir lojman yaptık. Alt katının ise köyün toplantı slonu olacak şekilde düzenledik. Ben bizzat temelinden başlayarak 75 gün burada çalıştım. Su tesisatını elektrik tesisatını bizzat ben yaptım. Köylü vatandaşlarımız da hiç ücret almadan çalıştılar. Bu ana kadar Kaymakamlığımızdan 350 torba çimento Özel İdareden 10 kamyon çakıl dışında yardım alamadık. Tamamen köylülerimizin yardımları ile bu binayı bitirmek üzereyiz dedi.

Aldığımız bilgiye göre  bina için köylülerden 75 bin TL para toplanmış.

Köylü vatandaşlardan Ayhan Akman ise şunları söyledi Adem Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. İnşaatın başlangıcından bu yana başından hiç ayrılmadı. Bazı bölümlerini bizzat kendisi yaptı. Köyümüzden bu yıl ayrılmak zorunda kalacak. Biz yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyor .Allah razı olsun diyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz