ALAPLI HABERLERİ

KENT KONSEYİ DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

20 Kasım 2012
545 kez görüntülendi

KENT KONSEYİ DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Alaplı Kent Konseyi başkanı Mustafa Öztürk  ve yürütme kurulu üyeleri Alaplı Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Zülfikar Çelik’i, hastane idari mali işler müdürü Ramazan Uysal’ı ve sağlık bakım hizmetleri müdürü Aynur Çolak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Alaplı Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Zülfikar Çelik, kent konseyinin ziyaretinden memnun olduklarını, hastanenin işleyişinin daha verimli ve şeffaf olması için fiziki şartlar elverdiği müddetçe halka hizmet edeceklerini ifade etti. Kent konseyi Mustafa Öztürk’te ziyaretinde Alaplı  devlet hastanesi yeni yönetiminin ilçeye faydalı olacağını, hastanenin bilinen eksiklerinin ve fiziki şartlarının iyileştirilmesi için kendilerine düşen görevi yapacaklarını ifade ettiler.

Kent konseyi başkanı Mustafa Öztürk; acil olarak poliklinik binasına üst katlara yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın muayeneye zor şartlarda çıkabildiklerini,  acilen bir asansör yapılması ve acilin bulunduğu ana binanın ise yeniden revize edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz