ALAPLI HABERLERİ

KILÇAK ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİ VELİLERİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

22 Ekim 2015
1.636 kez görüntülendi

KILÇAK ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİ VELİLERİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Alaplı  Kılçak  Ortaokulu müdür ve öğretmenleri, öğrencilerin eğitimdeki başarı oranlarını yükseltmek için evlerde veli ziyareti başlattı.

Okul Müdürü Süleyman Bayraktar, öğretmenler ile birlikte evlere giderek, öğrenci velileri ile görüşme yaptıklarını söyleyen Bayraktar, öğrenci başarısının artırılmasında öğretmen, veli işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Bayraktar, ” Bu yıl özellikle TEOG sınavına girecek olan öğrencilerimizin evlerinden başlamak üzere bir plan dahilinde Onurlu köyündeki öğrencilerimizin evlerini ziyaret etmekle başladık. Önümüzdeki günlerde de  diğer köylere ziyaretlere devam edeceğiz. Evlere yaptığımız veli ziyaretleri ile ailelerini, öğrencilerimizi daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz. TEOG sistemi hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Öğrenci başarısının artırılmasında öğretmen, veli işbirliğinin önemini anlatıyoruz. Kendilerine okulumuzdan, öğretmenlerimizden istekleri olup olmadığını soruyoruz. Gidilen evlerde, öğrenciler ve velileri öğretmenlerini karşılarında görünce mutlu oluyor” diye konuştu.

ev ziyaretleri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz