ALAPLI HABERLERİ

KISA FİLM DALINDA ALAPLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İL BİRİNCİSİ

29 Mart 2016
1.216 kez görüntülendi

KISA FİLM DALINDA ALAPLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İL BİRİNCİSİ

 

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Türkiye Değer Ödülleri yarışmasında Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi kısa film dalında il birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Ensar Vakfı arasında imzalanan değer ödülü protokolü kapsamında düzenlenen yarışmanın bu seneki ana teması sorumluluk oldu. Yarışmaya 9. Sınıf öğrencisi Emirhan HAN’ın başkanlık ettiği film ekibinin hazırladığı ve başrollerinde Emirhan HAN’ın oynadığı “Kumbara” adlı kısa film ile katılan Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi il birincisi oldu. Kumbara 15 nisan tarihinde Türkiye çapında derece almak için yarışacak.

Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi aynı yarışmada hikaye kategorisinde ve değer ödülü kategorisinde il ikinciliğini elde etti.

26 Mart tarihinde yapılan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması, Ezan Okuma Yarışması ve Hafızlık yarışmaları il finali Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş ve yarışmada Hafızlık dalında il birinciliği elde eden okul, Kur’an- Kerim’i Güzel Okuma ve Ezan okuma dallarında ise il dördüncüsü olmuştu.

08022016074351

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz