ALAPLI HABERLERİ

KIZ MESLEK LİSESİ GİYİM SERGİSİ AÇTI

22 Mayıs 2013
643 kez görüntülendi

KIZ MESLEK LİSESİ GİYİM SERGİSİ AÇTI

Alaplı Kız Meslek Lisesi Giyim Üretimi Teknolojileri bölümü öğrencileri giyim sergisi açtı.

Sergi açılışı öncesi bu yıl giyim bölümünden mezun olan öğrencilere sertifikaları kaymakam Yıldıray Malğaç tarafından verildi. Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’da öğrencilere mezura takdim etti.

Sergide öncesinde okulun Yiyecek ve İçecek Hazırlama Bölümü sınıfı tarafından hazırlanan Giyim Üretimi Teknolojileri Bölümü adı yazan pasta kaymakam ve Belediye Başkanı ve Milli eğitim müdürü tarafından kesildi. Daha Sonra hep beraber kurdela kesilerek sergi açıldı. . Sergiye öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı.

Alaplı Kız Meslek Lisesi Giyim Üretimi Teknolojileri sınıfında açılan sergiye Alaplı kaymakamı Yıldıray Malğaç; Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Milli Eğitim müdürü Hüseyin Taşıran ile okul öğretmenleri katıldı. Alaplı İlçesi Kız Meslek Lisesi Giyim Üretimi Teknolojileri öğrencilerinin açtığı giyim sergisi büyük ilgi gördü. Öğrenciler tarafından hazırlanan serginin açılışını yapan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, yaptığı konuşmada, “Okulumuzda  öğrenciler  hayata hazırlanıyorlar , bu tür etkinliklerin olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu sergiyi hazırlayan öğrencilere  ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

ALBUM ADI KIZ MESLEK LİSESİ GİYİM BÖLÜMÜ SERGİSİ, Fotograf Mustafa Kanca on 5/22/2013 (58 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz