ALAPLI HABERLERİ

KIZILAY ALAPLI YÖNETİM KURULU PROTOKOL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

28 Şubat 2013
856 kez görüntülendi

KIZILAY ALAPLI YÖNETİM KURULU PROTOKOL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Türk Kızılay  Alaplı Şubesi’nin 16 Şubat 2013 tarihinde yapılan  olağan genel kurulun ardından göreve gelen yeni yönetim  kurulu  protokol ziyaretlerine başladı.

Türk Kızılay Derneği Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit beraberinde yönetim kurulu üyeleri Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş ve Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş’ı ziyaret ettiler.

 

Türk Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit ve yönetim Kurulu üyeleri  ilk önce Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı ve  ziyaret etti.

 

Kızılay Alaplı Şubesi genel kurulun ardından başkanlığa yeniden seçilen Hayri Yiğit, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yardıma ihtiyaç duyan her insanımızın Kızılay olarak yanlarında olmaya devam edeceklerini özelikle kan bağışı konusunda geçen yıl 2 bin bağış yapıldığını 2013 yılında bu sayının üzerine çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ise, “Kızılay’ın yeni yönetim kurul görevlerine görevlerinde başarılar diliyorum. Kızılay dünyanın dört bir yanına her insanın yardımına koşuyor. İlçemizdeki Kızılay şubesi çok aktif özelikle kan bağışı konusunda yaptığı çalışmalar sayesinde birçok hayatlar kurtarılıyor diye konuştu.

 

 Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, Emniye müdürü  İsmail Baş ve Alaplı belediye başkanı Nevzat Çimenoğlu’nu makamlarında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri  karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. Kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde önümüzdeki üç yıl içinde yapacaklarını anlattılar. 

 

 

KIZILAY ALAPLI YÖNETİM KURULU PROTOKOL ZİYARETLERİNDE BULUNDU Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz