ALAPLI HABERLERİ

KIZILAY EREĞLİ ŞUBE BAŞKANI BÜYÜK BİR KAZA GEÇİRDİ

12 Kasım 2014
841 kez görüntülendi

KIZILAY EREĞLİ ŞUBE BAŞKANI BÜYÜK BİR KAZA GEÇİRDİ

Türk Kızılayı Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay büyük bir kaza geçirdi. Yusuf Oktay kazadan yara almadan kurtuldu

Kdz. Ereğli ilçesinde önünde seyir eden otomobili altına alan TIR yaklaşık 50 metre sürükledikten sonra durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza Müftü Mahallesi Çetin Apatay Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kızılay Ereğli Şube Başkanı  Yusuf Oktay idaresindeki 67 TA 449 plakalı otomobil aynı istikamette seyir eden Tacettin Sarıahmet’in kullandığı 71 EP 661 plakalı TIR’ın altına girdi. TIR’ın yaklaşık 50 metre kadar sürüklediği otomobil yol kenarındaki refüje çarptıktan sonra durabildi. Kazada sürücüler yara almazken büyük korku yaşayan otomobil sürücü  Yusuf Oktay’a çevreden yardıma koşan vatandaşlar sakinleştirdi. Kaza ile ilgili olarak tutanak tutulurken, yol TIR ve otomobilin kaldırılması sonrası yeniden trafiğe açıldı.

Meydana gelen kaza ise yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüler’de TIR’ın altına aldığı otomobili, yaklaşık 50 metre sürüklediği ve bu sırada sürtünme nedeniyle kıvılcımlar çıktığı görülüyor.

kaza1 kaza

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz