ALAPLI HABERLERİ

KIZILAY GENEL BAŞKANI VALİYİ ZİYARET ETTİ

20 Mart 2013
559 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Zonguldak’a geldi.

BEÜ’nde yapılacak olan kan bağışı  kampanyası için Zonguldak’a gelen Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

Kozlu girişinde Zonguldak il ve ilçe şube başkanları  ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Akar, Zonguldak Şubesine gitti.

Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ve Kızılay derneği şube başkanları ile üyeleri, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’a ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Kızılay’ın gurur kaynağı olduğunu söyledi. Ayyıldız, “Sizi görmekten biz haz duyuyoruz. Her hangi bir şey olmadan, etmeden sizi aramızda görmek bize mutluluk veriyor. Zonguldak’ı seviyorsunuz ki, Zonguldak’la ilgileniyorsunuz. Hoş geldiniz diyorum, arkadaşlara da başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Kızılay gurur kaynağımız. Zonguldak’ta malum maden kazalarımız oluyor, başka kazalar oluyor Kızılay’ımız en başta sağ kolumuz gibi. Hatta bir şey söylemeden onlar zaten o tecrübeyle kendilerine verilmiş bir görev gibi bir kamu kuruluşundan da öte gönülleriyle beraber işin külfetli kısmını da alıyor ve her şeyimizi de kolaylaştırıyorlar, Allah onlardan razı olsun” dedi.

Ardından ziyarette konuşma yapan Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ise, geçen seneki rekorun bu sene iki mislisine çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Akar, “Geçen yıl aynı gün yine buradaydık. Yine büyük bir memnuniyetle ziyaretinize geldik. Burada gene kan kampanyamız var Bülent Ecevit Üniversitemizde. Geçen sene rekor vardı. Bu sene o rekoru kırmak üzere arkadaşlar harekete geçti. Ekiplerde çoğaltıldı, iki mislisine çıkartıldı. İnşallah kan miktarı da iki misline çıkacak. Oradaki genç kardeşlerimiz kuvvetli bir çalışma gösteriyorlar. Ayrıca Zonguldak Şubesi de çalışkan bir şubemiz, üretken bir şubemiz. Bütün kesimleri bir araya toplamayı başaran, Kızılaycılığı her şeyin üstünde tutan, bu işi Allah rızası için yapan bir şubemizdir. Onlarda kongrelerini yeni yaptılar. Yeni heyeti de ben huzurlarınızda tebrik ediyorum. İnşallah güzel hizmetlere imza atacaklar beraberce. Sizin manevi kanatlarınız altında, bizim valilerimiz manevi, fahri başkanlarımızdır. Dolayısıyla sizlerle beraber değerli hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

ALBUM ADI KIZILAY GENEL BAŞKANINDAN VALİYE ZİYARET, Fotograf Mustafa Kanca on 3/21/2013 (31 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz