ALAPLI HABERLERİ

KIZILAY GENEL BAŞKANI ZONGULDAK’A GELİYOR

17 Mart 2015
620 kez görüntülendi

KIZILAY GENEL BAŞKANI ZONGULDAK’A GELİYOR

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar Zonguldak ilinde Batı Karadeniz bölge toplantısına katılacak.

Türk Kızılayı Batı Karadeniz Bölge toplantısı için Zonguldak’a gelecek olan Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, BEÜ’de gerçekleştirilecek olan “Çanakkale Şehitleri Anısı”na isimli kan bağış kampanyası alanını ziyaret edecek.
Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, 17-18 Mart 2015 tarihleri arasında Zonguldak’ta yapılacak olan Batı Karadeniz Bölge Toplantısı’nı gerçekleştirmek ve BEÜ’de yapılacak olan ’Çanakkale Şehitleri Anısı’na isimli kan bağış kampanyasına katılamak üzere Zonguldak’a gelecek. 17 Mart 2015 günü 19.00’de Dedeman Otel’de akşam yemeğine katılacak olan Akar, yemeğin ardından aynı otelde Batı Karadeniz Bölge Toplantısı’nı gerçekleştirecek.
18 Mart 2015 günü Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi’ni ziyaret edecek olan Akar, MFA Solunum Koruyucu Maske Firması’na maske bağışı nedeniyle plaket takdimi ve engelli vatandaşa engelli arabası teslimi programını gerçekleştirecek. Akar, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret ettikten sonra BEÜ’de gerçekleştirilecek olan “Çanakkale Şehitleri Anısı”na isimli kan bağış kampanyasının yapıldığı alanı ziyaret edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz