ALAPLI HABERLERİ

KOCAALİ KÖYÜ ALTYAPISINI TAMAMLIYOR

20 Ekim 2012
1.173 kez görüntülendi

KOCAALİ KÖYÜ ALTYAPISINI TAMAMLIYOR

Alaplı Kocaali Köyü Muhtarı Tahsin Uslu, köyünde 5  bin 500 metre, alt yapı ve kanalizasyon borularının döşenmeye başlandığını söyledi.

Kocaali köyünün alt yapı ve kanalizasyon eksikliğinin gideriliyor olmasından büyük memnunluk duyduğunu belirten Uslu , “Alt yapı ve kanalizasyon köyümüzün en büyük sorunuydu. Kanalizasyon ve alt yapı olarak 5 bin 500 metre kanal açılıp boru döşenecek.

Devlet-millet işbirliği çerçevesinde bu yatırım yapılmaktadır. Borular 2012 yılında teslim edilmişti. İl Özel idaresinden aldığımız malzemlerin işçiliğini köyümüz halkı kendisi yapıyor.Çalışmlarımıza kadınlarımız hatta çocuklarımızda yardım ediyor.Geç kalmamızı sebebi köylümüz ürünlerini bahçelerinden kaldırsın istedik.

Kanalizasyon hattını köyümüzün  dört mahallesinde döşüyoruz. Boruları oluşturacağımız foseptik çukurlarıyla birleştireceğiz.

Buradan başta Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç olmak üzere emeği geçen  İl genel meclisi üyelerine, Özel idare çalışanlarına köy halkımıza   teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

ALBUM ADI KOCAALİ KÖYÜ KANALİZASYON ÇALIŞMALARI, Fotograf Mustafa Kanca on 10/20/2012 (34 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

  1. cevdet uslu dedi ki:

    emeği geçen başta muhtarımız sayın TAHSİN USLU ve azalarına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Yorum Yaz