ALAPLI HABERLERİ

KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAKIN BİR ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK

8 Ekim 2013
518 kez görüntülendi

KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAKIN BİR ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK

AKP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır Devrek Yol Kavşağında yapımı devam eden köprülü kavşakta bayram sonrası yan yolların inşasına ve Kepez-Gülüç arasında da asfaltlama çalışmalarının başlatılacağını bildirdi.

Devrek Yol Ayrımında yaşanan trafik sıkışıklıkları nedeniyle milletimiz uzun yıllar sıkıntılar çekmiş ve sürücülerimiz zor anlar yaşamıştır.

 

Biz AK Parti hükümeti olarak, Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan beyin de özel gayretleriyle bu sorunu ortadan kaldırmak için Ereğli’ye bir hizmet getiriyoruz ve bu hizmeti örneklerinden daha önce tamamlamak içinde gayret içindeyiz.

Devrek Yol Ayrımına yaptığımız Köprülü Kavşak, burada yaşanan sıkıntıları sona erdirecek ve Ereğli trafiğini de rahatlatacaktır.

 

Ancak, gerek yapılan çalışmalar nedeniyle gerekse de aşırı yağan yağmurlar sonrası Köprülü Kavşağın yan yollarında oluşan çukurlar nedeniyle birkaç gün sürücülerimiz sıkıntı yaşamıştır.  Bunun üzerine, durumdan vazife çıkararak Ereğli’ye bir çivi çakmamış çevreler ve uzantıları tarafından bir bardak suda fırtına koparılmak istenmiştir.

 

Herkes önce kendi evinin önünü temizlesin.

 

Yaşanan sıkıntı geçicidir. Milletvekilimiz Ercan Candan beyin gayretleriyle bu Köprülü Kavşağı Ereğli’ye kazandırmamız, bu yolda yaşanan trafik sorunlarının bir daha yaşanmaması içindir.

 

Kurban Bayramı sonrasındaki ilk hafta, Gülüç-Kepez arasındaki yola asfalt dökme ve Köprülü Kavşağın yan yollarının bağlanması çalışmalarına da başlanacaktır.

 

Biz hizmetlerimizi halkımızın ve Ereğli’mizin ihtiyaçları için bir bir gerçekleştiriyoruz.  Birileri memnun olsun diye değil.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz