ALAPLI HABERLERİ

KÖPRÜLÜ KAVŞAKTA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

4 Kasım 2013
520 kez görüntülendi

KÖPRÜLÜ KAVŞAKTA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, bugün itibariyle Köprülü Kavşak ta asfaltlama çalışmalarına başlandığını ve 10 gün içerisinde kavşağın trafiğe açılacağını bildirdi.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, bugün sabah itibariyle Devrek Yol ayrımında bulunan Köprülü Kavşakta başlayan asfalt çalışmalarını inceledi.

 

Asfaltlama çalışmasını yapan Müteahhit Firma Temsilcisi Cemil Üstün ile birlikte çalışmaları izleyen Çakır, Ereğli’ye AK Parti olarak bir hizmet daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Bugün itibariyle asfaltlama çalışmalarına başlandı. Bu çalışmalar bitince, tahminimiz bir hafta-10 gün içerisinde Köprülü kavşağı gidiş-geliş olarak trafiğe açacağız. Kavşak üzerinden trafik akarken trafikte rahatlamanın olduğunu herkes görecek ve hemen yan bağlantı yollarında çalışmalara başlanacak. Ereğli halkımız hizmetin en iyisini hakkediyor. Biz de AK Parti olarak Ereğli’ye bir hizmet daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Çakır, bazı basın-yayın organlarında Köprülü Kavşak hizmetine ‘Ucube’ diyerek yapılan bu hizmeti eleştiren Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a da tepki göstererek; “Posbıyık’ın zihniyeti CHP zihniyeti. Ankara’da, İstanbul’da da yol yapmaya karşı çıkan zihniyetin aynısı. Bunlar zamanında Boğaz köprüsüne de karşı çıkmışlardı. Bu millet için çaktıkları bir çivi olmaz, yapılan bir hizmeti de sadece eleştirirler.  Biz istiyoruz ki Ereğli’nin bütün sorunlarını çözelim. Yol sorunudur, Ereğli Devrek yoludur, buradaki köprülü kavşaktır, liselerdir, okullardır, adliyedir, fen lisesidir. Bunların hepsini takip edip Ereğli’nin hizmetine sunmaya çalışıyoruz.  Bu millet için bir çivi çakamayanlar, Ereğli’ye gelmesi gereken bir hizmete yardımcı olması gerekirken, maalesef böyle dedikodu üreterek, eleştirerek karalamaya çalışıyorlar.  Yapılan şey Ereğli’ye yapılmıştır, bizim şahsı malımız değildir, Ereğli halkınındır. Bu bir millete hizmettir” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz