ALAPLI HABERLERİ

KÖY OKULUNUN BÜYÜK BAŞARISI

2 Nisan 2013
606 kez görüntülendi

KÖY OKULUNUN BÜYÜK BAŞARISI

 

Alaplı Kasımlı İlkokul-Ortaokul’u Milli Eğitim Bakanlığını düzenlediği Türkiye’de yılın en kaliteli 10 okulundan biri oldu.

Kasımlı İlkokul-Ortaokul Müdürü Erdal Yılmaz, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları Ödül Yönergesi kapsamında Türkiye’de yılın kaliteli 10 okulundan biri olduklarını söyledi.Nisan ve Mayıs aylarında bakanlık tarafından okulumuza saha ziyaretleri yapılacağını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi;

“Türkiye genelinde İllerinde il birincisi olup Bakanlığa gönderilen 61 okul ve kurum arasından Kasımlı İlkokulu-Ortaokulu ilk 10´a girerek Bakanlık Saha ziyaretine kalmaya hak kazanmıştır. Saha ziyaretine kalan okul ve kurumlara Nisan ve Mayıs aylarında saha ziyaretleri yapılacak. Saha ziyaretleri, ödüle esas olan çalışmaların bizzat yerinde görülmesi amacıyla yapılacaktır. Ödül başvuru raporlarında anlatılanların saha ziyaretinde görülüp incelenmesi sonucunda yapılacak değerlendirme ile raporlara tekrar puan verilecektir. Bu puanlar esas alınarak okul, kurum ve ekip kategorilerinde birincilik, ikincilik, üçüncülük ve teşvik ödülleri alacaklar belirlenecektir. Kasımlı İlkokul-ortaokul olarak Türkiye’nin en kaliteli okulu olacağımıza inanıyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz