ALAPLI HABERLERİ

KÜÇÜK TEKVANDOCULARDAN SURİYEYE YARDIM

2 Şubat 2013
548 kez görüntülendi

KÜÇÜK TEKVANDOCULARDAN SURİYEYE YARDIM

Alaplı’da tekvando eğitimi gören 50 çocuk, harçlıklarından biriktirdikleri para ile kıyafetlerinin bir bölümünü bağışlayarak kampanyaya destek verdi

Alaplı ilçesinde, tekvando eğitimi gören 50 çocuk, harçlıklarından biriktirdikleri para ile kıyafetlerinin bir bölümünü bağışlayarak ”Kış Geldi… Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye” kampanyasına destek verdi.

Alaplı Aktif Spor Kulübü’nde eğitim gören yaşları 5-15 arasında değişen öğrenciler, Suriyeliler’e destek olmak için başlatılan kampanyaya katılma kararı alarak harçlıklarından biriktirdikleri bir miktar parayı kampanya hesabına yatırdı. Evdeki kıyafetlerinin bir bölümü de yaşıtları için ayıran öğrenciler, Suriyeli çocukların giyecek ihtiyaçlarının karşılanmasına da destek oldu.

Alaplı Aktif Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, yaptığı açıklamada, kulüp olarak Suriyeliler’e destek olmak istediklerini, sporcularının da bu konuda duyarlı davrandıklarını söyledi.

Yardım dernekleriyle de bağlantıya geçtiklerini ifade eden Uğuz, ”Konuyu kulübümüzde tekvando eğitimi gören 50 öğrencimize açtık. Suriyeli çocukların ihtiyaçlarını anlattık. Öğrencilerimiz de harçlıklarının yanı sıra kıyafet bağışlayarak kampanyaya katıldı. Biz de kulüp olarak esnafımızdan battaniye ve kuru kumanya topladık. Önümüzdeki günlerde topladığımız yardımları Suriyeli kardeşlerimize göndereceğiz” diye konuştu.

Öğrencilerden Hüseyin Mutlu da kampanyaya harçlıklarından biriktirdiği para ile evdeki kıyafetlerinin bir kısmını bağışladığını, çocukların üzülmemesini ve mutlu olmasını istediklerini kaydetti.

“fOTORAFLAR: cEM sÜRMENELİ ”Kış Geldi… Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye” kampanyası kapsamında 50 çocuk, harçlıklarından biriktirdikleri para ile kıyafetlerinin bir bölümünü bağışladı.”

ALBUM ADI YAŞLARI KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK, Fotograf Mustafa Kanca on 2/02/2013 (11 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz