ALAPLI HABERLERİ

KURAN KURSUNA GİDEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

7 Ağustos 2013
560 kez görüntülendi

KURAN KURSUNA GİDEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Alaplı Gençlik Spor İzcilik Kulübü Derneği ve İlçe Müftülüğü tarafından  Gümeli  beldesindeki camilerde Kur’an kursuna giden öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Alaplı Gençlik Spor İzcilik Kulübü Derneği Başkanı Rahim Kara, yaptığı açıklamada, Gümeli’de çocukların dini ve manevi duygularını geliştirmenin yanın sıra öz kültürlerine bağlı olarak yetişmelerini sağlama noktasında bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Alaplı Müftülüğü’yle birlikte çalışmayı yürüttüklerini ifade eden Kara, “Kuran kursana olan ilgiliyi artırmak ve onların hafızlarında güzel bir yaz tatili anısı bırakmak için küçük hediyeler almaya uygun gördük. Dernek olarak çocuklarımızın kültürlerini sahip çıkan büyüklerine saygı duyan, küçüklerini koruyan kollayan bir şekilde yetişmelerini sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Müftüsü Mehmet Bektaş da hediyeleşmenin insanlar arasında kardeşlik duygusunun pekişmesini sağladığını belirterek, “Ramazan Bayramı’na yaklaşırken küçük çocuklarımız bu hediyeleri asla unutmayacaktır. Yaz Kur’an kurslarında görev yapan bütün görevlerimizi ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. –

ALBUM ADI Alaplı Gençlik Spor İzcilik Kulübü Derneği ve Müftülük Gümeli, Fotograf Mustafa Kanca on 8/05/2013 (54 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz