ALAPLI HABERLERİ

KURANI KERİM MEALİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

9 Nisan 2014
790 kez görüntülendi

KURANI KERİM MEALİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Alaplı’da  10 Mart’ta düzenlenen Kur’an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması sınavında dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.


Alaplı Belediyesi kültür Merkezinde  düzenlenen ödül törenine Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran , Ordu Gülyalı Milli eğitim Müdürü Murat Çulfaz,  Şube Müdürü Hüseyin Uysal, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, Alaplı TSO başkanı Recep Ocak  çok sayıda okul müdürü öğretmen ve öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda ilk olarak Durabeyli  camii imamı Şenol Karaçam  tarafından Kuranı Kerim okundu. Ardından  AGSİDER  Alaplı Gençlik  Spor ve izcilik Kulübü Başkanı Rahim Kara açılış konuşması yaptı. Kur’an-ın mealini herkesin okuması ve bilmesi gerektiğinin altını çizerek bu ve benzer etkinliklerin öğretici etkinlikler olduğunu söyledi.

Akçakoca Döngelli İmam Hatibi Nahit Açısöz birbirnden güzel ilahiler okudu.

Ordu Gülyalı Milli eğitim Müdürü  Murat Çulfaz’da konu ile ilgili konuşma gerçekleştirdi.

Ardından yarışmaya sponsor olanlara plaket takdimi ile yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.
10 Mart’ta  Alaplı Gençlik Spor ve izcilik Kulübü ile  Zonguldak Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği yarışmaya Zonguldak’ ta il merkezi başta olmak üzere Kdz. Ereğli, Devrek, Çaycuma, Gökçebey, Alaplı, Kilimli, Kozlu ilçelerinde, Keller, Karaman, Nebioğlu, Eğerci gibi beldelerde ve Zonguldak Merkez Cezaevinde 16 sınav merkezinde 3172 kayıtlı yarışmacı, 200 gözetmen gözetiminde 162 sınıfta gerçekleşmişti.

From KURAN-I KERİM MEALİ BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ, posted by Mustafa Kanca on 4/09/2014 (72 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. berrin acar dedi ki:

    neden bir sürü gereksz foto yerine 1.kim 2. kim 3. km ınlar neden yok gazeteci olmak gercekci olmak dmek deglmi ben o ödül tören sizin ödul töreniniz gaye neydi

Yorum Yaz