ALAPLI HABERLERİ

KURBAN BAĞIŞÇILARINA TEŞEKKÜR

17 Şubat 2013
494 kez görüntülendi

KURBAN BAĞIŞÇILARINA TEŞEKKÜR

Türk Kızılayı Alaplı  Şubesi Başkanı Hayri Yiğit;Türk Kızılayı’na kurban bağışında bulunan 5 kişiye teşekkür belgesi verildiğini bildirdi.

 

 

Türk Kızılay Derneği Alaplı Şubesi tarafından Kızılay’a kurban bağışında bulunan 5  bağışçıya  Alaplı kültür Salonunda düzenlenen bir törenle teşekkür plaketi ve kavurma verildi.

Törene, Alaplı Belediye Başkan vekili Dürdane An Köse, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Şengün,Mehmet Yaman, İl Genel Meclisi üyesi Temel Uslu,  Ak Parti Başkanı Faruk Çaturoğlu, Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Kızılay Derneği Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit , Kızılay olarak kesilen kurbanların yardıma muhtaç insanlara dağıtılması amacıyla “Vekaletle Kurban Kesim” kampanyası düzenlediklerini belirtti. İlçeden bu kampanyaya 5 hayırsever vatandaşın katıldığını belirten Yiğit, ”İlçemizden Kızılay’a vekalet yolu ile kesilmek üzere ve kesilen kurbanlarını bağışlayan 5 hayırsever vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Kurumumuzca hem dini vazifelerini yerine getirmek isteyen, hem de kesilen kurbanların yardıma muhtaç insanlara ulaştırılmasını isteyen vatandaşlarımızın vekaletleri alınarak yurt çapındaki şubelerimiz aracılığı ile temiz, hızlı ve insan onurunu zedelemeyen yardıma muhtaç insanlara kesilen kurban etlerinin dağıtımı amacıyla, ‘Vekaletle Kurban Kesim’ kampanyası düzenlenmiştir.

 

Konuşmaların ardından 5  hayırsever vatandaşa Belediye Başkan Yardımcısı Dürdane An Köse, İbrahim Şengün, Mehmet Yaman Tarık Yazıcı ve  Faruk Çaturoğlu tarafından  teşekkür plaketi ve kavurma takdim edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz