ALAPLI HABERLERİ

KUTLU DOĞUM HAFTASI KAN BAĞIŞINDA 83 ÜNİTE KAN

20 Nisan 2017
720 kez görüntülendi

KUTLU DOĞUM HAFTASI KAN BAĞIŞINDA 83 ÜNİTE KAN

Alaplı Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde kan bağışı kampanyası düzenledi. Kan bağışı kampanyasında 83 ünite kan toplandı.

Alaplı Merkez Cami önünde Kızılay Alaplı Şubesi’nce ortaklaşa düzenlenen, halk ve din görevlilerinin büyük ilgi gösterdiği kampanyada83  ünite kan bağışı yapıldı.

Kampanya’da ilk kan bağışını din görevlileri  yaptı. Alaplı İlçe Müftü vekili  Sait Okur , yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle  çok güzel etkinlikler düzenlendiklerini belirtti.

Müftü vekili Okur, “Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenlemekteyiz. . Burada kan vermek amacıyla gelen kardeşlerimiz hep bu dayanışmayı ve kardeşliği sergilemek için buradalar, Alaplı ilçemizde gerçekleştirdiğimiz ‘Kan Bağışı Kampanyası’, vatandaşlarımızın Peygamber sevgisiyle ne kadar yoğrulduklarının en büyük işaretidir. Etkinlik kapsamında kan bağışı kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kan bağışında bulunan din görevlilerine vatandaşlarımıza ve Türk Kızılayı Alaplı Şubesi görevlileri ile kan bankası görevlilerine teşekkür ediyorum.”  Alaplı Merkez Cami cemaatinden din görevlilerimizin teşviki  sonucundan  bir çok kişi kan vermiştir. dedi.

Türk Kızılayı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit ise ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kan bağışı için Alaplı Müftülüğü’ne ve din görevlilerine kan bağışında bulunan herkese  teşekkür ediyoruz.

Bu vesileyle Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyorum. Zonguldak Kızılay Kan Bankası görevli arkadaşlarımıza ve teşekkür ediyoruz.” dedi.

kan bağışı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz