ALAPLI HABERLERİ

KUVEYT TÜRK’TE BANKA MÜDÜRÜ OLDU

12 Kasım 2015
3.260 kez görüntülendi

KUVEYT TÜRK’TE BANKA MÜDÜRÜ OLDU

Alaplı Kasımlı Köyü Çöngelli mahallesinden Necati Acar Kuveyt Türk  Katılım Bankası İstanbul Fatih Akdeniz Şube müdürü oldu.

Necati Acar Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü 2000 yılında bitirdikten sonra İşletme Alanında yüksek lisansını tamamladı. 11 yıldır Küveyt Türk Katılım Bankasının çeşitli departman ve şubelerinde çalıştı.

 

Necatı Acar’ın  özgeçmişi şöyle:

1980 yılında Zonguldak -Alaplı Kasımlı Köyü Çöngelli Mahallesinde dünyaya geldim. İlkokul eğitimimi Köyümüzde , Ortaokul ve Lise eğitimlerimi  ise Alaplı Atalay Lisesinde tamamladım. 2000 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi/Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldum. Daha sonra İşletme alanında Yüksek Lisansımı tamamladım. Orta derecede İngilizceye sahibim ve Sermaye Piyasaları/Kredi Derecelendirme/Kurumsal Yönetim ve Türev Araçlar Lisanslama Belgelerine sahibim.  11 yıldır KuveytTürk Katılım Bankasında çalışmaktayım. Bankamızda çeşitli departman ve şubelerde çalıştıktan sonra 11 Kasım 2015 tarihinde, Fatih Akdeniz şubemize Şube Müdürü olarak atandım. Evliyim ve 1 kız çocuğum var. Başta Babam ;  Necati İlyas ACAR olmak üzere aileme ve üzerimde emeği bulunan tüm Hemşehri ve Yöneticilerimize sonsuz teşekkür eder, Şubemizin Fatih İlçemize  , İstanbul’umuza  ve Ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

Bizde www.alaplihaberleri.com  olarak yeni görevinden başarılar

diliyoruz.

necati

 

necat

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz