ALAPLI HABERLERİ

KYK ALAPLI YURDUNDA KARİKATÜR SERGİSİ AÇILDI

23 Ekim 2015
744 kez görüntülendi

KYK ALAPLI YURDUNDA KARİKATÜR  SERGİSİ AÇILDI

YURTKUR Alaplı Yurt Müdürlüğü’nde, karikatür sergisi açıldı Muharrem ayı dolayısıyla öğrencilere aşure ikram edildi.

Yurt binasında düzenlenen programda konuşan Alaplı Yurt Müdür Erhan Yavaş, Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Etkinlik çerçevesinde, “düşündüren karikatürler” adlı sergi açtıklarını vurgulayan Yavaş, şöyle konuştu.

“Alaplı Yurt Müdürlüğü’müzde yaklaşık 500 öğrencimiz barınmaktadır. Öğrencilerimizle birlikte çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Muharrem ayı olması sebebiyle aşure etkinliği düzenledik. Aynı zamandaYüksek Öğrenim ve Yurtlar Kurumu Alaplı Yurt Müdürlüğünde AGSİDER(Alaplı Gençlik Spor İzcilik Derneği)in sponsorluğunda Düşündüren karikatürler sergisi düzenledik. Sergimiz 1 hafta boyunca açık kalacak. Kasım ayından itibaren öğrencilerimize yönelik seminerlerimiz olacak.”

YURTKUR Zonguldak Bölge Müdürü Hayri Bulazar da bu tür faaliyetlerin devamını beklediklerini belirterek, “Güzel bir faaliyet olmuş, bende öncelikle müdürümüze, personelimize ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Yurdumuz Alaplı için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tür kültürel ve sosyal faaliyetler gençlerimiz hayata hazırlamakta öncü olurlar” ifadesini kullandı.

Sergiye Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Hayri BULAZAR,Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan TEKTAŞ,Yüksek Okul Müdür Vekili Ömer Dereli,Alaplı İlçe Müftüsü Mehmet BEKTAŞ,Milli Eğitim şube Müdürü Suat Günay, AGSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Rahim KARA,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet ULUDAĞ ve çok sayıda öğrenci katıldı.Sergiye katılımcılar büyük ilgi gösterdi.

Konuşmaların ardından öğrencilere aşure dağıtıldı.

karikatür

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz