ALAPLI HABERLERİ

LAMBALAR YANDI…

22 Ocak 2015
657 kez görüntülendi

LAMBALAR YANDI…

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, ölümlü kazaların yaşandığı Siteler kavşağında sinyalizasyon lambaları takılarak hizmete girdiğini bildirdi.

 

Yavuz, yaptığı açıklamada, Duble yol çalışmaları kapsamında  yapılan siteler kavşağında sinyalizasyon eksiği nedeniyle hepimizi üzen kazalar meydana geldiğini söyledi.

Lambaların faaliyete geçmesinin ardından başka üzücü kazaların yaşanmamasını dilediklerini belirten Yavuz, şunları kaydetti:

“2009 yılında başlatılan Düzce-Ereğli duble yol çalışmaları kapsamında Akçakoca-Alaplı arasında 9 tünel yapılarak Ankara, İstanbul ve Düzce’ye ulaşım daha kısa sürede sağlanmaya başlandı. İlçemize de bu çalışmalar kapsamında 2 adet kavşak yapıldı. Özelikle siteler kavşağı olarak bilinen kavşakta hepimizi üzen ölümlü kazalar meydana gelmişti. Milletvekilimiz Ercan Candan’ın vasıtasıyla Karayolları Genel Müdürlüğüyle gerekli görüşmeler ve yazışmalar yapılarak sinyalizasyon lambaları kavşağa takılarak hizmete girdi. Burada üzücü kazaların bir daha yaşanmamasını diliyoruz. İlçe girişinden çıkışına kadar da radar sistemi kurulması için çalışmalar sürüyor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz