ALAPLI HABERLERİ

LAMBALARI KIRANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA (Videolu)

26 Kasım 2012
667 kez görüntülendi

LAMBALARI KIRANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA (Videolu)

Alaplı yeni park alanındaki aydınlatma lambalarının kıran kişi ya da kişiler güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.


Edinilen bilgilere göre, Alaplı dolgu sahasında yeni yapılan park alanındaki aydınlatma lambaları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı.
Yeni takılan güvenlik kameraları tarafından tespit edilen görüntülerde, yaşları küçük iki kişi park alanında dolaştıktan sonra çay bahçesi yolunda bulunan aydınlatma lambalarını yumruk atarak kırdı. Görüntülerde 2 lambayı kıran kişiler, güvenlik kameralarını olmadığı bölgelerdeki aydınlatma lambalarına da zarar verdiği tespit edildi.
Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ise, AA muhabirine, 10 gün önce park alanında güvenlik kamerası yokken 10 adet lamba kırıldığını, bunu üzerine park alanına 7 adet kamera taktıklarını kameralara rağmen iki kişinin yürürken lambaları kırdığını gördüklerini söyledi.
Çimenoğlu, Lambaları kıranlar hakkında Emniyete suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

Yorumlar

  1. ya benim anlamadığım bu kamera görüntüleri basına nasıl sızıyor ve bu belediye park ve bahçeler müdürlüğünün hiçmi gece bekçisi yada güvenlik görevlisi yok herzaman heryerde polis olamaz

Yorum Yaz