ALAPLI HABERLERİ

LİSE ÖĞRENCİSİ SURİYEDEKİ DRAMA SESSİZ KALMADI

14 Şubat 2014
729 kez görüntülendi

LİSE ÖĞRENCİSİ SURİYEDEKİ DRAMA SESSİZ KALMADI

Alaplı’da lise öğrencisi Muhammet Safa Gündoğdu   Suriye’deki çocukların dramına sessiz kalmadı.

Alaplı ilçesinde  Alaplı Anadolu lisesi öğrencisi, bilgisayar almak için  cep harçlıklarından biriktirdiği 400 lirayı Suriye’de hayat mücadelesi veren çocuklara  destek amacıyla düzenlenen kermese bağışladı.

Ak Parti Alaplı Kadın Kolları Başkanı Şule Gündoğdu’nun oğlu Alaplı Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi 17  yaşındaki Muhammet Safa Gündoğdu, bilgisayar almak için biriktirdiği 400 lirayı Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle zor şartlarda hayat mücadelesi veren çocuklara destek amacıyla Ak Parti Alaplı Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen kermese bağışladı.

 Muhammet Safa  Gündoğdu, uzun zamandan beri bilgisayar sahibi olmayı çok istediğini  bunun için harçlıklarımdan para biriktiriyordum.

Suriye’de yaşanan drama çok üzüldüğünü orada zor şartlarda yaşam mücadelesi verenlere katkı sağlamak amacıyla aldığı harçlıklarla biriktirdiği 400 lirayı kermese bağışladığını söyledi.

Yaşanan drama duyarsız kalmayarak bu yardımda bulunduğunu belirten Gündoğdu, “Suriye’de yaşanan dramı televizyonlarda üzülerek seyrediyordum. Orada zor şartlarda yaşam mücadelesi verenlere ne katkıda bulunurum diye düşünürken, aklıma bilgisayar almak için biriktirdiğim harçlıklarım geldi. Bende orada yaşayan Müslüman çocuklarına bir nebze olsun katkı sağlamak için biriktirdiğim harçlıkları ilçemizde düzenlenen kermese bağışladım. Çok mutluyum” dedi.

 

Ak Parti Alaplı Kadın Kolları Başkanı Şule Gündoğdu da oğluyla gurur duyduğunu belirterek, “Oğlumun bu duyarlı davranışı beni çok Mutlu etti. Oğlum uzun zamandan beri bilgisayar almak istiyordu. Biriktirdiği harçlıkları Suriye’deki Müslümanların çocuklarına destek vermek amacıyla  400 lirayı düzenlediğimiz kermese bağışladı. Bende oğlumun bu davranışından dolayı çok duygulandım. Kendisine bilgisayarını ben alacağım. Oğlumla gurur duydum” diye konuştu.

From LİSE ÖĞRENCİSİ SURİYEDEKİ ÇOCUKLAR İÇİN BAĞIŞ YAPTI, posted by Mustafa Kanca on 2/14/2014 (9 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2



 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz