ALAPLI HABERLERİ

MAKAM ÖNEMLİ DEĞİL HİZMET ÖNEMLİ

9 Kasım 2013
1.504 kez görüntülendi

MAKAM ÖNEMLİ DEĞİL HİZMET ÖNEMLİ

 

CEM SÜRMENELİ – Ak Parti Alaplı Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Uysal, Amacımız ailemizle gezebileceğimiz sosyal alanların bulunduğu güvenli bir Alaplı oluşturmak .” dedi.

Ak Parti Alaplı Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Uysal, bir lokantada kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Uysal, çok iyi projelerle Alaplı en iyi hizmeti yapmak için aday adayı olduğunu söyledi.

Makamların önemli olmadığını önemli olanın hizmet etmek olduğunu anlatan Uysal, şöyle dedi:

Hepiniz beni daha önceden yaptığım hizmetlerle tanıyorsunuz. Her zaman dediğim gibi bundan sonra  da  ben yok biz varız. Ben bu memlekette doğdum, burada büyüdüm. Bu zamana kadar bana gerek öğrencilik, gerek meslek hayatımda birçok insanın faydası olmuştur. Onların hepsine teşekkür ediyorum. Şimdi benim Alaplı’ya faydalı olma zamanım geldi. Alaplı’da doğmuş büyümüş biri olarak sorunları içerden gördüğüm için projelerle geliyorum. Projelerimi adaylığım kesinleştikten sonra sizlerle paylaşacağım.”

 

Bu bir demokratik yarıştır.

Ak Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan 7 arkadaşında hizmet yarışına girdiğini kaydeden Uysal, Ak Parti’de Alaplı Belediye Başkan Adaylığı için 7 arkadaşım müracaat etti. Bu demokratik bir hizmet yarışıdır. Mevcut başkanımız da, ben dâhil olmak üzere diğer adaylar da demokratik haklarını kullanıyorlar. Hepimiz Alaplı’ya hizmet sevdası ile bu yola çıktık. Sayı ne kadar çok olursa olsun Partimiz bu işi en iyi yapacak arkadaşı seçecektir. Bu şehre şu ana kadar yaptıklarım, eğitimim,  sosyal hayatım, kadromla ve şehre katacaklarımla kendimi bu iş için yeterli buluyorum.”diye konuştu.

 

Alaplı’da büyüdüm.

Uysal, Alaplının sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, Alaplı’da büyüdüm, Alaplı’da yaşıyorum. Alaplı’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Çözümlerini de biliyorum. Hüseyin Uysal’ı seçmek sadece şahsımı seçmek değil benimle birlikte çalışacak güçlü bir kadronun da tercihi olacaktır. Ben ekip çalışmasına inanıyorum liderliğini yapacağım bu vazifenin sorumluluklarının farkındayım. Görev verilmesi durumunda teşkilatımız ve ekibimle saha da yapacağımız gayretli çalışma ile Ak Parti oylarını mevcut durumundan yukarıya taşıyacak ve şehri yaşanabilir modern bir kent yapacağımıza inancım tamdır.”

 

Sosyal alanlar yaratacağım

Ailelerin gezebileceği sosyal alanlar yaratacaklarını ifade eden Uysal sözlerini şöyle tamamladı: Öncelikli konumuz sosyal alanlar Alaplı da kurulması gereken parklar, bahçeler ve sahilimiz. Alaplılı rahat bir şekilde ailesini alıp gezebileceği bir mekanı uzun yıllardır bekliyor. Biz bunu yapacağız. Amacımız ailemizle gezebileceğimiz sosyal alanların bulunduğu güvenli bir Alaplı oluşturmak  çok iyi projelerim var. Başkanlığa aday gösterildiğim anda bütün projelerimi açıklayacağım. Bu meşakkatli yola Alaplı ya hizmet etmek için çıktım,  önemli olan mevki makam değil, önemli olan hizmet etmektir. Aday kim olursa olsun, ben önce Ak Partinin bir neferiyim ondan sonra göreve talip bir aday adayıyım.

hüseoooo

Yorumlar

  1. Ali Velioğlu dedi ki:

    Hizmet eğer önemli ise zaten sizi önemli bir hizmete getirdiler.Deneyiminiz ve yeterliğiniz olmadığı halde neden teknik bir uzmanlık gerektiren Belediye işine talip oluyorsunuz,ayrıca ben ve ekibim derken ekibiniz kimler ve bu kişilerin kamulaştırma işlerinden menfaatleri var mı,onlara yardımcı oldunuz mu ,hasbelkader aday olup seçilirseniz bu kişilere hizmet edecek misiniz?

  2. Z.AYYILDIZ dedi ki:

    Ekip soran arkadaş anlaşılıyor ki Hüseyin hocama muhalif bir ekibe mensupsun. Hüseyin hocamı imam hatip nesli ve milli eğitim camiası çok iyi tanır. Devletin çeşitli kademelerinde tecrübesi ve başarılı hizmetleri vardır. Hüseyin hocam bu hareketin idealleriyle yetişmiştir. AK Parti iktidar olduktan sonra koşup gelenlerden değildir.

  3. vatandaş dedi ki:

    bu resimdekilerlemi yola çıkacaksınız bunlar alaplının kanını emen devamlı kendileri yiyen esnaflar bunlar zaten alaplıyı bitirdiler senin ekibin bunlarmı hiç yola çıkma hüseyn bey bunlar adamı yarı yolda bırakıverirler

  4. Ak partili dedi ki:

    Ali velioğlu Sen sölesene bana bu zamana kadar deneyimi olanlar geldi teknik bilgileri de vardı anlaşılan sen de bunların kamulaştırmasından menfaatlendin nasıl da biliyosun bu işi ne derler ‘dervişin fikri ne ise zikri odur daha ne diyeyim anladın sen onu ama hiç belediye başkanlığı yapmamış birine böle ithamlarda bulunmak yanlış tabii ben ne desem sana boş dedim ya derviş meselesi…..

  5. vatandaş dedi ki:

    bu sizin söylediklerinizi zaten nevzat bey yapıyor engel olmayın yeter

  6. abdullah ademoğlu dedi ki:

    Mühür kimdeyse süleyman odur.Ekip hikayedir.Hüseyin hocada bu mührü en iyi taşıyıp kullanabileceklerden birincisidir.Allah yolunu açık etsin.Biz onun ezelini biliriz ebedini de tahmin ederiz.

  7. Rıdvan oktay dedi ki:

    vatandaş nikiyle yazan arkadaş buradaki esnaflara hakaret etmek için neden açık isminle yorum yapmıyorsun.Varsa eleştirin ki olabilir açık yazki doğruluk payını anlayalım.Site sahibinede bir uyarım böyle isimsiz yorumları yayınlamak haber ilkesine uymaz.

  8. dobra dobra 67 dedi ki:

    Hiç süphesizki alaplı inşalah geçenki seçimlerdeki yaptığı hataya düşmez alaplıda asıl iş daha bağımsız bir aday çıkarsa o zaman iş değişir ve alaplıda günden güne seçim atmosferi dahada hızlanıcak gibi akp kim aday gösterilirse gerçekten destek verimeli alaplımız hizmet ve ilerisi düşünülmeli alapımızın çok şeylere ihtiyacı var sosyalık olu alışveriş merkezi gibi daha balıkçı dükkanları yıkılmadı yeni yerlere geçilmemiş üretken samimi il genel meclis üyeleri olmalı kaymakamda Allahtan gelmiş alaplımıza hizmeti çok köylere hele fazlasıyla hele dikkatimizi çeken birşey oldu ramazan bayramında yapılan akp iftarında hükümet caddesi komple masalarla donatılmıştı köylerede haber verilmişti tüm akp ama ne hikmetse sonuçta dükkan önlerine konulduğu için kimin dükkanı önüyse sahipleri oturuyordu bir çoğunda köyden gelen bir çoğu oturamadı düşünceleri farklı olanarda oldu tabiki bazen düşünüyoruzda alaplı halkı neden ereğiyi tercih ediyor alışveriş için zaten esnafın bir kısmı beya zengin umursamazıkda normal çok iyi esnaflarda var samimi içten yardımsever açakgönüllü ama nerde iftarın ayrıcalığı evinde açamayacak insanlar bile olmuştur ama görüntü yada ad uğruna iftarlar yapılmamalı inşalah birdahakine daha düzenli işlere el atılır ve yapılır.alaplının sorunlarını çözücek başkan kimse o olsun ve beledye arka taraf yolu çift gidiş geliş zaten esnaflar arabaları çekmişler çoğu trafik alt üst en sonunda şükür mevlaya terminal yolu yapıldı ilçe başkanıda çok önemli akp de icraatarıyla konuşulur herkes alaplıya kazık çakan başkanlar olmamalı hatalar değilde artık güze işere el atılsın menfaat gözetmeksizin hal hatır işi değil bu koltuklar hizmet adına

  9. cihangir yağiz dedi ki:

    Hocam başarilar dilerim.ALLAH yolunda ve hizmette bulunan yolda kalmaz.

  10. MUSA ERSOY dedi ki:

    SAYIN HÜSEYİN HOCAMIZ BU İŞİN ÜSRTESİNDEN GELECEĞİNE İNANIYORUZ.İNSANDA AZİM OLDUKTAN SONRA ÜSTESİNEN GELEMİYECEĞİ BAŞARI YOKTUR….SAYIN HOCAMA ÇIKMIŞ OLDUĞU BU HİZMET YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM….

Yorum Yaz