ALAPLI HABERLERİ

MALEZYALI SHUKUR ÇİFTİ, BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN’İ ZİYARET ETTİ

28 Ağustos 2014
616 kez görüntülendi

MALEZYALI SHUKUR ÇİFTİ, BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN’İ ZİYARET ETTİ

 

Eski Alaplı Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu’nun misafiri olarak Alaplı’ya gelen Tenega Nasıonal Berhed isimli Malezya enerji şirketinin Risk Yönetimi Genel Müdürü Malezyalı Anuar Abd Shukur eşiyle birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti. Malezyalı Shukur çiftinin ziyaretine, eski Alaplı Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu ve eşi de eşlik etti.

Eski Alaplı Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu, 10 yıl önce Malezyalı Shukur çiftiyle Hac’da tanıştıklarını ve o günden bu yana arkadaşlıklarının devam ettiğini belirterek, “Kendileri, çalıştıkları enerji şirketinin Türkiye’de yapmak istediği bir yatırımla ilgili iş görüşmesinde bulunmak üzere İstanbul’a gelmişler. İstanbul’dan da bizi ziyaret etmek için ilçemize geldiler. Kendilerini burada en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Belediye Başkanımızı da ziyaret etmek istediklerini söylediler.Hem ilçemizi, hem de Belediye Başkanımızı  ziyaretlerinden çok memnun kaldılar ve bizi de ülkelerinde misafir etmek istediklerini söylediler. “ dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Malezyalı Shukur çiftine teşekkür etti. Belediye Başkanı Tekin, Malezyalı Anuar Abd Shukur ve eşini , daha sonra Alaplı Belediyesi’nin misafiri olarak da ilçemizde görmekten mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda, Malezyalı çift, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e milli giysilerini hediye etti

şükür çifti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz