ALAPLI HABERLERİ

MALTEPE TARIM & İLAÇLAMA AÇILDI

14 Ağustos 2013
1.960 kez görüntülendi

MALTEPE TARIM & İLAÇLAMA AÇILDI

Alaplı’da Sağlık bakanlığından onaylı Maltepe Tarım ilaçlama şirketi hizmete açıldı.

 

Maltepe Tarım & İlaçlama Şirketi yetkilisi  ziraat mühendisi Ahmet Maltepe şunları söyledi.

Maltepe Tarım & ilaçlama ilçemizde sağlık bakanlığından onaylı ilk ve tek ilaçlama firması olarak tüm halkımıza hizmet vermeye başlamıştır. Ev ve işyerlerinizdeki haşerelere karşı etkin ve kesin çözüm istiyorsanız ilaçlama firmamızdan destek alabilirsiniz. Haşerelerle mücadele halk sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir. İlaçlama yaptırıyorsanız veya yaptırmayı düşünüyorsanız ilaçlama yapan firmanın ruhsatlı olup olmadığına dikkat ediniz dedi

Maltepe Tarım& İlaçlama olarak halk sağlığı alanında haşerelere karşı ilaçlama hizmeti sunuyoruz.Sözleşme yapılan işletmelerde her hizmet verilişinden sonra servis bilgilendirme formu da standardımızın bir parçası olarak verilmektedir.
Maltepe  Tarım& İlaçlama firması olarak profesyonel hizmet anlayışımızın ve konusunda uzman ekiplerimizin sunduğu ilaçlama hizmetindan siz de faydalanabilirsiniz.

Resmi makamlar tarafından da yapılacak denetimlerde cezalı duruma düşmemek istiyorsanız; Çevre Sağlığı Teknik Eğitim ve İlaçlama konularında Bakanlıkça Ruhsatlı firmamız ile irtibata geçebilir ve bizden hizmet alabilirsiniz.
Hizmet Alanlarımız; Fabrikalar, Hastaneler, Alışveriş, Oteller ve Konutlar; İşmerkezleri Siteler, Yemek Fabrikaları, Her Türlü Gıda İşletmeleri (Fast Food,Lokanta, Cafe, Fırın, Pastane ve buna benzer.), Eğitim kurumları(Anaokulu, Kreş, Dershane, İlkokul, Üniversite gibi birçok alan ve mekanlar yeralmaktadır.)
Hizmetlerimizin arasında amerikan böceği ,alman böceği,yaban arısı, güve,bit,pire,oryantel böcegi,tesbih böceği.tahta kurusu,halı böceği, deri böceği,sivri sinek,karasinek,tatarcık,haşere ilaçlama,kemirgen ilaçlamalar olarakta sıralayabiliriz.

İlaçlarımız yer ve mekana göre kokulu ve kokusuz olarak değişir .

Firmanın Adresi

MERKEZ MAH.  AÇIK PAZAR YERİ KARŞISI NO:17/2 ALAPLI/ZONGULDAK  TEL: 0372 378 33 00  CEP: 0535 562 37 13

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz