ALAPLI HABERLERİ

MASA TENİSİNDE KIZLARDA BİRİNCİ,ERKEKLERDE İKİNCİ OLDULAR

11 Aralık 2016
1.922 kez görüntülendi

MASA TENİSİNDE KIZLARDA BİRİNCİ,ERKEKLERDE İKİNCİ OLDULAR

Alaplı Çok Programlı Anadolu Lisesi masa tenisinde genç kızlarda birinci , genç erkeklerde  ilçe ikincisi oldu.

6, 8 ve 9 Aralık 2016 tarihinde Alaplı İlçemizde yapılan Liseler arası masa tenisi turnuvasında genç kızlar kategorisinde İMKB Anadolu Lisesi, Alaplı Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip lisesini yenerek ilçe birinciliğini elde eden Çok Programlı Anadolu Lisesi masa tenisi takımı oyuncuları “ Hilal Demir Alay, Hanife Kader Kurt ve Eda Bozkurt “ ilçemizi Ocak ayında Zonguldak’ta temsil etmeye hak kazandılar.

Genç erkekler kategorisinde ilçe ikinciliğini Alaplı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin ardından elde eden Çok Programlı Anadolu Lisesi masa tenisi takımı oyuncuları “ Cem Bıçakçı, Semih Yazıcı, Aytuğ Keleş ve Özgür Kurban” adlı öğrencilerde Zonguldak’ta ilçemizi temsil edeceklerdir.

Okul Müdürü Rıfat Yiğit öğrencilerini ve onları çalıştıran Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Bünyamin Çakmaklıyı tebrik ettiğini ve öğrencilerinin Zonguldak’ta da Alaplı’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. Bizde Alaplı’mızı Zonguldak’ta temsil edecek olan hem Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini hem de diğer okul öğrencilerini tebrik ediyoruz.

çpl

Yorumlar

  1. Murat UYAR dedi ki:

    Başta Okul müdürümüz olmak üzere öğretmenlerini ve tüm öğrencileri tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.Kızlarım kader ve hilal i de alınlarından öpüyorum emeklerimiz boşa gitmedi şükürler olsun

Yorum Yaz