ALAPLI HABERLERİ

MECLİS ÜYELERDEN İNCELEME

4 Eylül 2013
604 kez görüntülendi

MECLİS ÜYELERDEN İNCELEME

Meclis üyelerinden inceleme

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün ve Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte terminal ve yeni belediye dükkanlarındaki çalışmaları inceledi.

Belediye Meclisi üyeleri Mehmet Yaman, Dürdane An Köse ve Sefa Çakır’a devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, terminal binası inşaatının dış cephe camlarının takılmasıyla birlikte tamamlanacağını, yol ve çevre düzenleme çalışmalarının da devam ettiğini bildirdi. Terminal ve çevresindeki geniş bir alanda aydınlatma yapılacağını bildiren Belediye Başkanı Çimenoğlu, “ Kısa sürede terminal binasını hizmete açmayı planlıyoruz. “ dedi.

Devam eden yeni belediye dükkanları çalışmalarıyla ilgili olarak da Belediye Meclisi üyelerini bilgilendiren Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Yüklenici firma çalışmalarını tamamlamak üzere. Bu hafta içinde ön kabulü yapılacak. Ancak, eksiklerin giderilmesi noktasında yüklenici firma daha sonra da çalışmalarına devam edecek. Yeni dükkanlara ön8ümüzdeki günlerde elektrikleri de verilecek. Bazı hak sahipleri dükkanlarında iç donanım çalışmalarına başladılar. Burada da çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz. Kısa sürede burayı da bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Yeni dükkanlara yerleşim oldukça boşalan eski dükkanlar yıkılacak. “ dedi.

“HAFRİYAT DERE KENARINA DÖKÜLECEK”

DSİ’den, eski dükkanların hafriyatıyla ilgili kendilerine talepte bulunulduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Eski dükkanları dere tarafı istikametine yıkacağız. Dere kenarına yıkılacak hafriyatın üzerine DSİ, iş makinelerinin dereyi temizleyebilmesi için yol yapacak. Hafriyatın dere kenarına dökülecek olması, hem bizim hem de DSİ’nin işini kolaylaştıracak. “ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz