ALAPLI HABERLERİ

MEHMET KOÇAK SELDA’SINA KAVUŞTU

18 Ekim 2015
2.490 kez görüntülendi

MEHMET  KOÇAK SELDA’SINA KAVUŞTU

Alaplı Belediye Meclis üyesi Gandezler Kasap’ın sahibi Yüksel Koçak’ın oğlu  Mehmet Koçak   Selda  Korkuç  (Koçak) ile dünya evine girdi.

 

Mehmet Koçak için Osmanlı Köyü Çandırlı mahallesinde gündüz düğünü yapıldı.Gündüz düğünü saat 17.00 ye kadar devam etti. Gelen misafirlere yemek ikramında bulunuldu.Güvey başı dolamasından sonra Demircili köyüne gelin almaya gidildi.Damat kaymak yemesinden sonra gelin alındı. Düğün salonuna gelindi.

Alaplı Belediyesi  Düğün Salonu’nda düzenlenen nikah töreninde genç çiftin nikahını Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise; Ak  Parti Zonguldak milletvekil Faruk Çaturoğlu ve  Belediye Başkan yardımcısı Fikret Aydın yaptı.

Düğün törenine; AK Parti İlçe  Başkanı Mustafa Yavuz, TSO başkanı Recep Ocak, işadamları ,daire müdürleri, siyasi parti mensupları ve davetliler katıldı.

ÇATUROĞLU, EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE VERDİ

Genç çiftin nikah cüzdanını ise  Zonguldak milletvekili Faruk Çaturoğlu takdim etti. Nikah cüzdanını gelini Selda  Koçak’a takdim eden Çaturoğlu katılanlara teşekkür ederek, “ İki ailenin mutlu gününde buraya geldiğiniz için herkese teşekkür ediyorum. Genç çifti tebrik ediyor ömür boyu mutluluklar diliyorum. Her iki aile için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

mehmett (2)

 

kaymakk

 

kaymak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz