ALAPLI HABERLERİ

MEHMET YILDIRIM ALAPLI’DA

28 Temmuz 2012
1.419 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

Alaplı  eski Emniyet müdürlerinden Mehmet Yıldırım Alaplı’yı unutmadı.

Ereğli ve Alaplı ilçelerinde uzun yıllar Emniyet Müdürlüğü yapan Mehmet Yıldırım Alaplı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak hasret giderdi.

 

Alaplı  ve Ereğli ilçelerinde  uzun yıllar Emniyet Müdürlüğü yaptıktan sonra ilk önce Denizli ili Sarayköy ilçesine Emniyet Müdürü olarak atanan ve son olarak Aydın ilinde bulunan Polis Mesleki Eğitim Merkezine atanan Mali İşler Şube Müdürü olarak görevini sürdüren Emniyet Müdürü Mehmet Yıldırım iki günlük ziyaret için geldiği Alaplı’da ilçe esnafını ziyaret etti.

Alaplı’da görevli polis memuru Hasan Güçtaş’ı ziyaret eden Mehmet Yıldırım onun evinde iftar açtı. Teravih namazından sonra Yazganlar Çay Ocağına giden Yıldırım eski dostları ile hasret giderdi.

 

Gündüz de çarşı merkezini gezen  Yıldırım; Burada Güvenlik Güçlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya, Alaplı eski Özel İdare Müdürü Ali Demir,  İbrahim Sözer,  Şaban Köymen, Mehmet Erdoğan,Servet Arar, Sabahattin Üstün,Karabey Yıldız, ve Yiğit Dayının  yanı sıra bir çok esnafı ziyaret eden Yıldırım, eksi dostlarını ile hasret giderdi.

Bir süre Alaplı’da şehir turu atan Yıldırım,  esnaf ile hatıra fotoğrafı çektirerek ilçeden ayrıldı.

, ( )





 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz