ALAPLI HABERLERİ

MERKEZ İLK VE ORTAOKULU KAN BAĞIŞI DÜZENLEDİ

5 Mart 2015
622 kez görüntülendi

MERKEZ İLK VE ORTAOKULU KAN BAĞIŞI DÜZENLEDİ

 

Türk Kızılayı Alaplı Şubesi  ve Merkez İlkokulu ve Orta okulu  işbirliği ile kan bağışı düzenlendi.

Merkez İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirdiği gönüllü kan bağışı etkinliğinde velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte öğrenciler kan bağışını velilerine anlatarak hayat kurtarmalarına vesile olmuşlardır.

Etkinlik kapsamında okul müdürleri , öğretmen ve öğrencilerin kampanyanın duyurulması amacıyla yaptığı ön çalışma velilerin katılımını sağlamış olup özellikle bayan veliler kampanyaya ilgi göstermişlerdir.
Merkez Ortaokulu Müdürü Ayhan Tekin . Kampanyaya öğretmenler ve öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi. Okul yönetimi yaptığı duyuru ve öğrencilere dağıtılan davetiyelerle katılımı arttırdı. Tekin kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu, herkesin duyarlı olması gerektiğini, özellikle küçük yaşta eğitim verilmesinin önemini vurguladı. Çevre okullara örnek teşkil edecek bu çalışma ile kampanyamıza öğrenci ve velilerimizin katılımını sağladık. Kampanyamızı destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.
Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Dr.Mehmet Günaydın  Alaplı Bölgemizde en yüksek kan bağışı yapan ilçelerimizin içinde biz Merkez Okulunda  dördüncü defa kan bağışı düzenledik. Bayan gönüllülerin çoğunda kanları düşük çıktığı için kan alamadık. Alaplı Şube başkanımıza ve Merkez ilk ve Orta okulu  yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi kan dünyada üretilmeyen acil bir ilaçtır.
Kızılay Alaplı Şube Sekreteri Mustafa Kanca ise “Merkez İlköğretim Okulu’nda dördüncü kan bağışını yaptık. Güzel bir katılım vardı . Merkez İlk ve Orta  Okulu öğrenci, öğretmen ve idarecileri çok güzel çalışmışlar. Merkez İlköğretim Okulu öğretmen ve idarecilerine, velilerine, kan bağışında bulunan Kızılay gönüllülerine ve Kan Merkezi görevlilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz