ALAPLI HABERLERİ

MHP ALAPLI’DA DEVAM DEDİ

26 Mart 2017
993 kez görüntülendi

MHP ALAPLI’DA DEVAM DEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Alaplı İlçe Teşkilatı 12. Olağan Genel Kurul yapıldı.

MHP Alaplı İlçe Teşkilatının 12. Olağan Genel Kurulu Belediye Kültür Salonunda yapıldı. Olağan Genel Kurula Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve aynı zamanda Alaplı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Çam, çok sayıda partililer katıldı.
Divan Başkanlığını MHP İl Başkan Yardımcısı Varol Demirköse’nin Katip üyeliğini , MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve MHP Alaplı Eski ilçe Başkanı Mustafa Türk’ün yaptığı kongrede 192 delege oy kullandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan olağan genel kurulda faaliyet raporu MHP Alaplı ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Levent Sönmez tarafından okundu. Olağan genel kurulda mevcut başkan Serhat Sözer, geçerli oyların tamamını alarak güven tazeledi.
Kongrede ayrıca MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer tarafından partinin en eski üyesi İsmail Kalaycı’ya ve her dönemde partiye destek veren Hacı Eyüp Alagöz’e ve ilçedeki binlerce genci yetiştirerek, onları kötü alışkanlıklardan koruyan ve büyük başarılar elde eden Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Oğuz’a teşekkür plaketi takdim edildi.
Kongre sonucunda ise yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Başkan Serhat Sözer
Yönetim Kurulu Asil
Ali Demir, Edip Kemal Oktay, Efkan Atar, Erkan Denizhan, Erol Oktay, Fuat Karaca, Ferhat Yılmaz, Hakan Şen, Hasan Musaoğlu, Levent Sönmez, Mahmut Demirci, Tayfun Ayan, Turgay Arslan ve Zafer Özdemir
Yönetim Kurulu yedek
Hacı Eyüp Alagöz, Barbaros Yılmaz, Serkan Yılmaz, Tacettin Sevim, Şerife Oktay, Esmeray Sönmez, Gökhan Arslan,
Mesut Altay, Kadir Kirman, Arif Aktaş, Yücel Durmuş, Muhammet Şener, Şeref Kalaycı, Birol Toraman

mhp

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz