ALAPLI HABERLERİ

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

8 Eylül 2012
860 kez görüntülendi

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu taziye mesajı yayınladı. Mesaj şöyle

Son zamanlarda şiddetini artırarak devam eden terör olaylarında ve son olarak da Afyonkarahisar’daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada 25 askerimizin şehit olması, milletimizin yaşadığı derin üzüntü ve acılara bir yenisini daha eklemiştir.

 

Millet olarak, hain terörün kalleşçe saldırıları neticesinde verdiğimiz şehitlerin derin acılarıyla sarsıldığımız zor bir süreçten geçiyoruz. Ancak, devletimiz ve milletimiz, bu zorlu sürecin üstesinden gelebilecek güce, azim ve kararlılığa sahiptir. Kandan, gözyaşından beslenen hain terör örgütünün alçakça saldırıları, devletimizi ve milletimizi kesinlikle yıldıramayacaktır. Devlet büyüklerimizin de ifade ettiği gibi, ocaklara ateş düşürenler, bunun hesabını mutlaka vereceklerdir.

Hain terörün alçakça saldırılarıyla şehit verdiğimiz bir süreçte, Afyonkarahisar ilimizdeki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonucu 25 askerimizin şehit olması,  yaşadığımız derin acılara bir yenisini daha eklemiş, Milletimizi derinden sarsmıştır. Bu olayda, biri ilçemiz Çatak Köyü, diğeri Çaycuma ilçemizden olmak üzere ilimiz iki şehit vermiştir. Acımız, kelimelerle tarif edilemeyecek kadar büyüktür. Bu elim olayda hayatını kaybeden İlçemiz Çatak köyünden Mücahit Coşkun ve İlimiz Çaycuma ilçesinden Emrah Kartal kardeşlerimiz ile tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Milletimize başsağlığı ve sabırlar; terör saldırıları ve askeri kazalarda yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz