ALAPLI HABERLERİ

MİLLETVEKİLİNDEN ALAPLI BELEDİYESİNE ZİYARET

14 Nisan 2014
472 kez görüntülendi

MİLLETVEKİLİNDEN ALAPLI BELEDİYESİNE ZİYARET

 

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, beraberinde Zonguldak İl Başkanı Halil Furat,  Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve il, ilçe yöneticileriyle  birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Alaplı İlçe Teşkilatı’nın,  İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri,  kadın kolları ve gençlik kolları, adaylar ve partililerle birlikte çok özverili, takdire şayan bir seçim çalışması yürüttüğünü belirterek, bu çalışmanın sonucunda da başarının elde edildiğini ifade etti. Planlı, programlı ve özverili çalışmanın karşılığının her zaman alındığını belirten Milletvekili Ali İhsan Köktürk, “Sizler, teşkilatın bütün mensupları olarak seçimi kazanmaya inanmıştınız ve inanmışlığın sonunda başarıyı elde ettiniz. Hepinizi bir kez daha tebrik ediyorum.  Çalışmalarımız, bundan sonra da aralıksız devam etmeli ve kalıcı olmalı. Bu birlikteliği, bu azmi sürdüreceğinizden de kuşkum yok. “ dedi.

CHP İl Başkanı Halil Furat da konuşmasında, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve ekibi ile CHP İlçe Teşkilatı’nı tebrik ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Başarıyı hep beraber, el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde olarak ve bunun sonucunda aralıksız çalışarak elde ettiklerini belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Seçim başarımızı, belediye çalışmalarındaki başarımızla taçlandırmak istiyoruz. Bunun için de, daha ilk günden çalışmalara başladık. Dolgu alanında yürüyüş yolu ve zemin düzenleme çalışmalarına başladık. İlçemizdeki yolları, çöp konteynırlarının çevresini tazyikli suyla yıkadık. Mahallelerden gelen isteklere anında cevap verdik. Çiçek siparişi verdik, önümüzdeki günlerde de çiçeklendirme çalışmalarına başlayacağız. Seçim döneminde verdiğimiz sözlerine getirmek için de çalışmalara zaman kaybetmeden başladık.İnşallah seçimdeki başarımızı, belediye çalışmalarımızla sürdüreceğiz. “ dedi.

Ziyarette, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeleri de hazır bulundu.

köktürk ziyaret

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz