ALAPLI HABERLERİ

MİNİK ÖĞRENCİLER ÇÖPLÜĞÜ FİDANLIK YAPTI

18 Ekim 2012
864 kez görüntülendi

MİNİK ÖĞRENCİLER ÇÖPLÜĞÜ FİDANLIK YAPTI

Alaplı Merkez  İlkokulu 1-C  Sınıfı öğrencileri meyve fidanı dikerek, çöplüğü fidanlık haline getirdiler.


1-C sınıfı öğretmeni Yılmaz Korkmaz ‘Bizimde bir Fidanımız olsun’ Projesini  sınıfın ilk veli toplantısında velilere anlattığını Düzceden 21 adet elma ve armut fidanı getirttiklerini öğrencilerle ve velilerle birlikte fidan dikimini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Korkmaz okulumuzun önündeki alan çöplük idi. Okul  müdürüne söylerek buraya fidan dikmek istediklerini öğrencilerle birlikte buradaki  çöpleri temizlediklerini  her öğrenci adına buraya bir fidan diktiklerini fidanlara öğrencilerin isim plaketlerini koyacaklarını  ifade etti.

Öğrenciler minik elleriyle fidanları dikerek fidanlara kendi elleriye can suyu verdiler. Okul Müdürü Ayhan Tekin Sınıf öğretmenimiz Yılmaz Korkmaz’ı böyle bir projeyi  gerçekleştirdiği için tebrik ediyorum. Çöplük alanı temizleyip her öğrenci adına fidan dikildi.

Herkesin bir fidan dikmesi gerektiğini belirten Ayhan Tekin“Çevremizi koruyalım, güzelleştirelim ve bunları öğrencilerimize öğretelim istedik. Bu amaçla velilerimiz ile birlikte aile okul işbirliği için de böyle bir etkinlik düşündük. Umarım miniklerimizin bu davranışı herkese örnek olur. Çevremiz hızla ağaçlanır” dedi.

ALBUM ADI MERKEZ İLKOKULU 1-C SINIFI FİDANLIĞI, Fotograf Mustafa Kanca on 10/16/2012 (28 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


MİNİK ÖĞRENCİLER ÇÖPLÜĞÜ FİDANLIK YAPTI Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz